MACHINE HEAD: Δείτε live στιγμιότυπα από το ξεκίνημα της επετειακής τους περιοδείας για το “Burn My Eyes”!

Το πρώτο σκέλος της επετειακής περιοδείας των MACHINE HEAD για τα 25 χρόνια του debut τους "Burn My Eyes", ξεκίνησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Freiburg της Γερμανίας. Παρακάτω δείτε τη setlist καθώς και video από το show.

MACHINE HEAD  setlist:

01. Imperium
02. Take My Scars
03. Now We Die
04. Beautiful Mourning
05. Clenching The Fists Of Dissent
06. Locust
07. I Am Hell (Sonata In C#)
08. Aesthetics Of Hate
09. Darkness Within
10. Catharsis
11. From This Day
12. Ten Ton Hammer
13. Is There Anybody Out There?
14. Halo
15. Davidian
16. Old
17. A Thousand Lies
18. None But My Own
19. The Rage To Overcome
20. Death Church
21. A Nation On Fire
22. Blood For Blood
23. I'm Your God Now
24. Real Eyes, Realize, Real Lies
25. Block