Η μέρα που ο Ozzy Osbourne εκλέχθηκε πρέσβης της Γης για να επικοινωνήσει με εξωγήινους.

Αναρωτηθήκατε πότε για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει τη Γη σε μια πιθανή συνάντηση με εξωγήινους; Ίσως να σκεφτήκατε αρχικά κάποιον διακεκριμένο επιστήμονα, ωστόσο σύμφωνα με μια δημόσια ψηφοφορία που έγινε, πρέσβης της Γης εκλέχθηκε ο Ozzy Osbοurne!!!

 

Το 2004, ήταν η χρονιά που η NASA ανακοίνωσε την ανακάλυψη νερού στον πλανήτη Άρη και τα σεναρία για πιθανή συνάντηση με εξωγήινους ήταν το κύριο θέμα των ημερών. Με αυτή την αφορμή το Yahoo!, αποφάσισε να ξεκινήσει μια ανοιχτή ψηφοφορία ώστε να επιλεχθεί ο πρέσβης της Γης στην περίπτωση που κάποιο σενάριο εξελιχθεί σε πραγματικότητα.

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό της ψηφοφορίας, ο Ozzy αναδείχθηκε νικητής θριαμβεύοντας εναντίον διάφορων πολιτικών αλλά και διάσημων, όπως ο George Bush, η Katie Price και ο Simon Cowell.

 

Όπως ανακοίνωσε η Daily Mail, συνολίκα μαζεύτηκαν 1.000 ψήφοι, που με τα δεδομένα του 2004 ήταν ένας αρκετά μεγάλος αριθμός. Παρά το γεγονός πως ο Ozzy ανάρρωνε από ένα ατύχημα εκείνο το διάστημα, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος υποψήφιος και βγήκε πρώτος με το 26% των ψήφων.

 

 

Για το RockOverdose,

 

Φώτης Σταυρόπουλος

 

Πηγή

Comments