Προακρόαση δίσκου: FIREWIND – “Immortals”

firewind-immortals

 

20 Νοεμβρίου , ημέρα Κυριακή και ο δρόμος οδηγεί στο προγραμματισμένο ραντεβού μας σε κεντρικό studio της Θεσσαλονίκης , για την προακροαση του νέου άλμπουμ των FIREWIND

 

Ξεκινώντας την ακρόαση και ενώ το ένα κομμάτι διαδεχόταν το άλλο, δεν περιμενα οτι θα με συνεπάρει σε τέτοιο βαθμό τόσος ενθουσιασμός! Ο δίσκος είναι ένα μείγμα ακατέργαστου heavy metal με επικά στοιχεία, άκρως αριστοτεχνικά δεμένα μεταξύ τους. Το άλμπουμ εχει σαφείς επιρροές απο Priest, Ozzy καθώς και Thin Lizzy στα πιο λυρικά σημεία φιλτραρισμένα μεσα απο τον γνώριμο ήχο του συγκροτήματος.

 

Αναμφίβολα θα ξεχωρίσουν τα "Back On The Throne", "Live And Die By The Sword", καθώς και τα επικά "Ode To Leonidas" και "Wars Of Ages"! Επιπλέον, ο νέος τραγουδιστής Henning Basse εχει απίστευτες φωνητικές ικανότητες και θεωρώ οτι είναι άξιος διάδοχος του Apollo.

 

Μιλάμε ίσως για την καλύτερη κυκλοφορία των Firewind και του είδους γενικότερα και δεν υπερβάλλουμε!

 

Με απλα λόγια....Το "Immortals" είναι ένα BLAST άλμπουμ το οποίο θα ενθουσιάσει και θα καταπλήξει όλους τους οπαδούς! Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 20 Ιανουαρίου του νέου έτους, υπό την σφραγίδα της Century Media.

 

"Immortals" track listing:

01. Hands Of Time
02. We Defy
03. Ode To Leonidas
04. Back On The Throne
05. Live And Die By The Sword
06. Wars Of Ages
07. Lady Of 1000 Sorrows
08. Immortals
09. Warriors And Saints
10. Rise From The Ashes

 

Για το Rock Overdose,

Ζήσης Πετκανάς

 

 

 

 

 

 


 

Comments