ROYAL HUNT – H νέα συλλογή σε 3πλό βινύλιο και νέος δίσκος

Οι ROYAL HUNT γιορτάζοντας τα 20 χρόνια τους κυκλοφορούν την συλλογή "20th Anniversary Special Edition" η οποία θα είναι 3πλό cd + dvd και σε 3πλό βινύλιο.

Όμως ταυτόχρονα ετοιμάζουν και νέο δίσκο την οποία θα ακολουθήσει και περιοδεία την οποία προγραμματίζουν τώρα με τους promoters.

CD 1:
'Kingdom Dark'
'Clown In The Mirror'
'Wasted Time'
'Far Away'
'River Of Pain'
'Tearing Down The World'
'Message To God'

CD 2:
'Cold City Lights'
'Follow Me'
'The Mission'
'Can't Let Go'
'Paper Blood'
'Season's Change'
'The First Rock'
'Tears Of The Sun'
'The Well'
'Hard Rain´s Coming'
'Half Past Loneliness'

CD 3:
'Save Me' (new song)
'One By One' (unplugged)
'Bodyguard' (unplugged)
'Restless' (unplugged)
'Bad Luck'
'Double Conversion'
'Sixth Sense'
'Day Is Dawning'

'Land Of Broken Hearts'
'Day In Day Out'
'Clown In The Mirror'
'Far Away'
'Last Goodbye'
'Stay Down'
'River Of Pain'
'Tearing Down The World'
'Martial Arts'
'Third Stage'
'Wasted Time'

'Message To God'


Για το

Πάνος Warlord Μπούγαλης