Γνωστός σεφ προκαλεί σχόλια στην ελληνική metal κοινότητα, φορώντας μπλούζα Rotting Christ εν ώρα εκπομπής!

Από το πρωί στην κυριολεξία πήρε φωτιά το κουτσομπολιό όσον αφορά το γεγονός ότι ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης ''τόλμησε'' να φορέσει μπλουζάκι των Rotting Christ. Οι πολεμιστές του πληκτρολογίου και επίδοξες attention whores αφού στην αρχή ''χάρηκαν'' με το γεγονός ότι το ''τίμιο και άσπηλο'' χέβι μέταλ προβλήθηκε σε πολύ κόσμο και ειδικά τα δικά μας παιδιά Rotting Christ, στη συνέχεια προέβησαν σε αήθη επίθεση και προς τον σεφ και προς όλη τη διάσημη κοινωνία. Κι εδώ έρχεται για άλλη μία φορά η πανηγυρική επιβεβαίωση ότι μεγαλύτερες κατίνες από μας τους μεταλλάδες δεν υπάρχουν εκεί έξω και πως πρώτοι εμείς κάνουμε κακό στον εαυτό μας και τη μουσική που αγαπάμε.

 

Ο Καλλίδης και ο Χ Καλλίδης στη θέση του χέστηκε για το αν θα πάρει προβολή μέσω της μπλούζας που φοράει. Είναι τέτοια η εγνωσμένη του αξία στο αντικείμενο του που δε χρειάζεται τους πάντα αγαπητούς Rotting Christ για να πάρει τα πάνω του περαιτέρω. Μιά και ο λόγος όμως για τον συγκεκριμένο (ο οποίος άκουσε τα εξ'αμάξης μέχρι και για τις... σεξουαλικές του προτιμήσεις, λες και ο καθένας έχει gps πάνω του και ξέρει τι κάνει), έχει πολλάκις εμφανιστεί με μπλουζάκια συγκροτημάτων, από Metallica, Lamb Of God και Killswitch Engage, μέχρι και της μεγάλης εταιρείας Metal Blade. Το αν και κατά πόσο γνωρίζει τη μουσική που αγαπάμε, παραμένει άγνωστο και ποσώς πρέπει να μας αφορά.

 

 

Το θέμα είναι να μην ξεφεύγουμε σε αντιδράσεις και να μην θεωρούμε ότι είμαστε εμείς οι κριτές των πάντων. Εκνευρίστηκα στην κυριολεξία με αρκετούς οι οποίοι δεν κοιτάνε πρώτα τα μούτρα τους στον καθρέφτη και κρίνουν χωρίς έλεος. Κρίνουν αν είναι ''τρού'', κρίνουν το ότι δουλεύει για τη Μενεγάκη, κρίνουν το γεγονός ότι η πίτσα που έφτιαχνε φορώντας το μπλουζάκι είχε σοκολάτα (ας βάλει και σκατά μέσα, εσύ έχεις την επιλογή πάντα να μη φας αυτό που φτιάχνει) και γενικώς όπου διάσημος με μπλουζάκι και ομαδική καταδίκη. Κάποτε ο David Beckham φόρεσε ένα σκισμένο μπλουζάκι των Exodus και ακόμα και το ίδιο το συγκρότημα το αντιμετώπισε χαλαρά αστειευόμενο με την όλη κατάσταση.

 

Για να είμαι ειλικρινής, υπήρξε και κόσμος που προφανώς και το αντιμετώπισε το όλο θέμα πολύ σωστά και με νορμάλ αστεία, χωρίς να θίγεται το ποιόν του σεφ και να αμφισβητείται η ''πίστη'' του στο χέβι μέταλ. Νομίζω ότι ουδείς μπορεί να καταλάβει ότι ακόμα και με τέτοια σκηνικά, μόνο όφελος μπορεί να υπάρξει για τη μουσική που αγαπάμε και να σταματήσει να είναι δακτυλοδικτούμενη και περιθωριοποιημένη (και πρώτα από εμάς τους ίδιους μάλιστα). Μπορείς να κάνεις τα πάντα φίλε μεταλλά, αλλά όχι να υπαινίσσεσαι διάφορα, όχι να θεωρείσαι ανώτερος από κάποιον άλλο (άσε να το κρίνουν όσοι σε ζούν αυτό) και όχι να χάνεις το δίκιο σου με μαλακισμένο τρόπο, ακόμα κι αν όντως έχεις δίκιο.

Στην τελική, μαγκιά του που έβαλε τη μπλούζα κι ακόμα πιό μαγκιά του για το αν και κατά πόσο γουστάρει. Όταν η Μπακοδήμου όμως φόραγε το μπλουζάκι του ''St. Anger'' στον τελικό της Eurovision στην Ελλάδα με το ένα στήθος της σχεδόν όλο έξω, δεν είδα να παραπονιέται κανείς. Ότι μας βολεύει αρκεί να μην μπεί στον πάτο μας; Για κουνήστε κάνα κεφάλι μερικοί ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΥΤΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ!

Comments