SONS OF APOLLO: Ακούστε το ΝΕΟ κομμάτι της all-star μπάντας αποτελούμενη από τους PORTNOY, SHEEHAN, BUMBLEFOOT, SOTO, SHERINIAN!

SONS OF APOLLO, ονομάζεται η νέα μπάντα αποτελούμενη από  τα πρώην μέλη των DREAM THEATER Mike Portnoy και Derek Sherinian μαζί με τους Ron "Bumblefoot" Thal (ex-GUNS N' ROSES), Billy Sheehan (THE WINERY DOGSMR. BIGDAVID LEE ROTH) και Jeff Scott Soto (ex-JOURNEYYNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE), η οποία θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της, "Psychotic Symphony", στις 20 Οκτωβρίου από την InsideOut Music. Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε το δίδυμο Portnoy και Sherinian

"Psychotic Symphony" track listing:

01. God Of The Sun
02. Coming Home
03. Signs Of The Time
04. Labyrinth
05. Alive
06. Lost In Oblivion
07. Figaro/S Whore
08. Divine Addiction
09. Opus Maximus

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Signs Of The Time" ως ένα πρώτο δείγμα: