Ήρθα στη Γη το 1978 και παρότι ήταν γραφτό να τη κατακτήσω αυτό δεν έγινε για κάποιους άγνωστους λόγους, οπότε βρήκα διάφορα χόμπι ώστε να εκτονώσω την ενέργεια της αποτυχίας μου..!

Η μουσική πάντα ήταν ένα από αυτά, οπότε ασχολήθηκα ως ακροατής μ' αυτήν από πολύ μικρός κι ευτυχώς είχα καλές βάσεις, μιας το 1980 ακόμη και η pop μουσική έκρυβε κουλτούρα και ρομαντισμό!

Με το heavy metal θεωρώ πως άργησα να ασχοληθώ και ήταν μόλις το 1993 που πήρα στα "σοβαρά τα πράγματα", με αποτέλεσμα να μυηθώ και να γίνω άρρωστος "Manowarάς" (είναι βλέπεις κι εκείνο το έρμο τ' απωθημένο περί κατάκτησης του σύμπαντος), λατρεύοντας μπάντες ανάλογου στυλ και ύφους!

Ως τώρα φυσικά έχουν περάσει πολλά χρόνια και αν και ναι μεν δεν έχω αλλάξει, έχω εξελιχθεί από την άλλη πιστεύω αρκετά, με αποτέλεσμα να φλερτάρω ανοιχτά με το gothic και να θεωρώ αγαπημένες μου μπάντες τους Charon, Lillitu, 69 Eyes, Seraphim Shock κ.α.

Αργότερα ασχολήθηκα με την ηχοληψία ως παρακλάδι της μουσικής και με το Rock Overdose ενώθηκα αν θυμάμαι καλά τέσσερα χρόνια πριν (2012), δημιουργώντας ρήξεις, κόντρες, αιρέσεις, γι' αυτό και "δουλεύω μόνος μου" εξού και τ' όνομα στη μέση "Lone Werewolf"!

Γνωρίζω Αγγλικά και ελάχιστα Γερμανικά και ασχολούμαι παράλληλα και ως προπονητής πολεμικών τεχνών και κατοικώ στο νησί της Κρήτης.. ότι κι αν σημαίνει αυτό!

Τι άλλο ήθελα να πω..;

Α ναι! Στο Rock Overdose θα με βρείτε να παρουσιάζω δουλειές ανθρώπων που έχουν τα balls να προσπαθούν και να κατακτούν!

Οπότε είναι και κατανοητό πως.. Δεν κάνω "κριτικές" γιατί είμαι "λίγος" για να κάνω κάτι τέτοιο!

Απλά πράγματα!