Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη. Φοιτώ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών. Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency) και άριστα γνώστης της Πολωνικής.

 

Η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο της Metal μουσικής έγινε με τους Amorphis και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Η μουσική έγινε τρόπος ζωής, έκφρασης, πηγή έμπνευσης και μελέτης της καθημερινότητας. Αγαπημένα είδη: Power, Epic, Progressive, Cinematic, Orchestral, Heavy, Atmospheric, Symphonic, Melodic, Doom, Experimental. Αγαπημένες μπάντες: Rhapsody Of Fire, Gamma Ray, Helloween, Amorphis κ.α.

 

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Rock Overdose από τα μέσα του 2014, στο τμήμα κυρίως των κριτικών αλλά και των συνεντεύξεων. Μαζί, ανακαλύπτουμε όλες τις πτυχές της Metal μουσικής, διεγείρουμε τις αισθήσεις μας και προβαίνουμε σε μοναδικά ταξίδια με οδηγό την φαντασία. Ετοιμαστείτε για πολλές ακόμα περιπέτειες, σπάζοντας κάθε φραγμό του μυαλού, με σκοπό την σύσταση και απόκτηση μοναδικών εμπειριών, στα όρια του πραγματικού.

 

 

 

 

 
Comments