Η συνεργασία μου με το RockOverdose ξεκίνησε κάπου στις αρχές του 2011 έπειτα από την αποκλειστική προακρόαση του “Great Mass Of Death” των Septic Flesh. Ενώ η ενασχόληση μου με τη “σκληρή” μουσική, ξεκίνησε γύρω στο 1988.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα όπου και εργάστηκα αρκετά χρόνια σε ΜΜΕ.
Ξεκίνησα να παίζω σε μπάντες το 1992 ως Drummer (Angels Of Sorrow, Living Backwards), και στην πορεία ως τραγουδιστής (Firefly). Τα τελευταία 12 χρόνια συνθέτω και τραγουδώ για τους Insomnia (πλέον Symptoms Of Insomnia).

Dj σε διάφορα Rock Bar και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1991 ως και το 1998 σε τοπικές συχνότητες και αργότερα σε ιντερνετικά ραδιόφωνα εκπροσωπώντας κάποιο καιρό το RockOverdose μάλιστα με αποκλειστικές συνεντεύξεις από Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Επίσης είμαι ιδρυτής της διοργανωτικής ομάδας Open Mind pr. Όπου και από το 2002 και έπειτα είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες συναυλίες (Rotting Christ, Septic Flesh, Inner Wish, Nightstalker, Planet Of Zeus, SixForNine, Nightfall, Wastefall, Obsecration κλπ) καθώς και festivals (open mind fest/ south fest) στην πόλη της Καλαμάτας.

Comments