ΑΙΣΧΟΣ: Δημοσίευσαν φωτογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου στο φέρετρο

Πριν λίγες ημέρες το site newsbeast.gr δημοσίευσε μια συνέντευξη του Αλέκου Αράπη, μπασίστας των «Απροσάρμοστων» του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Άντε λέω να διαβάσω για χιλιοστή φορά ιστορίες του Σιδηρόπουλου από τις μνήμες αυτών που τον έζησαν. Καμιά φορά έχει ενδιαφέρον το όλο θέμα, αλλά διανύουμε πλέον τον 27ο χρόνο από την ημέρα που μας άφησε ο Παύλος.

Πουλάει ακόμα ο Σιδηρό; Μα φυσικά και πουλάει και ξεπουλάει και τα πάντα όλα. Αφού είναι ο πρώτος Έλληνας ρόκερ που απεβίωσε από την πρέζα, όπως οι θρύλοι του εξωτερικού, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν και εκμεταλλεύονται οι δικές μας εγχώριες ύαινες .

Διαβάζω λοιπόν την συνέντευξη, στην οποία αναφέρει ωραία πράγματα ο Αράπης (και καλά κάνει που μιλάει, εφόσον του το ζητάνε, διαφημίζει και αυτός την δουλειά του), όχι ότι δεν τα ξέραμε τα περισσότερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι μέσα στις όλες φωτογραφίες του άρθρου, ανάμεσα στις διαφημίσεις του ιδιωτικού κολεγίου, της Εθνικής τράπεζας, του Γερμανού κτλ, υπάρχει φωτογραφία από την κηδεία του Παύλου, με τον ίδιο μέσα στην νεκρόκασα. Επίσης στο τέλος του άρθρο αναφέρουν οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα στο facebook ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, όμως αν ψάξετε θα δείτε ότι η σελίδα ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει την συγκεκριμένη φωτογραφία.

 

 

Μπράβο ρε τσακάλια, δημοσιογραφάρες μου, που όταν σαν λένε αλήτες θίγεστε κι όλας. Που δεν διστάζετε να βγάλετε φωτογραφία του Παύλου Φύσσα μαχαιρωμένο να ξεψυχάει στο πεζοδρόμιο, που δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.

Μήπως υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες από νεκροτομείο; Να δώσετε λίγη ακόμα τροφή στους νεκρολάγνους αιμοδιψείς αναγνώστες;

Τι κρίμα που δεν υπάρχει κανα timelapse βίντεο που να δείχνει τον Παύλο να αποσυντίθεται, να το δημοσιεύσετε και αυτό, ή ακόμα καλύτερα μια κάμερα μέσα στο φέρετρο για broadcasting 24h. Καμιά φωτογραφία από τα κοκαλάκια παίζει ρε αλάνια μου; Δείξτε μας πως είναι τώρα ο Παύλος να γουστάρουμε να ούμε. Βγάλτε σε κρεμαστό τις στάχτες του και πουλήστε το και αυτό. μπορείτε… μπορείτε… μπορείτε να πα να γα.....τε;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@.....ΤΕ !!!

 

 

Το κείμενο μας το έδωσε για αναδημοσίευση το www.rockap.gr

 

Comments