Σχετικά

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Υπερβολική δόση ROCK και METAL, χωρίς συμβιβασμούς!

Νέα από το χώρο, νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις συγκροτημάτων και δίσκων, συνεντεύξεις! Δεν το παίζουμε «επαγγελματίες δημοσιογράφοι», γιατί δεν είμαστε και δεν φοβόμαστε να το παραδεχθούμε. Δεν το παίζουμε υπεράνω, γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε. Δεν «προμοτάρουμε» την ελίτ και δεν σκύβουμε τα κεφάλια σε συμφέροντα και «χορηγίες». Δεν είμαστε «πολυσυλλεκτικοί» για να πιάσουμε όλα τα κλικς του κόσμου. Δεν είμαστε «κουλτουριάρηδες» και «ψαγμένοι».

Αγαπάμε την ελληνική σκηνή, αλλά δεν της χαϊδεύουμε τα αυτιά. Δεν τα βλέπουμε όλα κλινικά και αποστειρωμένα. Βάζουμε και λίγο πάθος και λίγο λάθος και λίγο υπερβολή και λίγο γέλιο. Είμαστε αυτό που λέει το όνομά μας. Ασχολούμαστε με τη μουσική που μας αρέσει και μας κάνει να περνάμε καλά. Με μεράκι, με αγάπη, με το ελάχιστο περίσσευμα του χρόνου μας. Είμαστε καθημερινοί άνθρωποι και όχι παντογνώστες και σωτήρες. Είμαστε εσείς και είστε εμείς. Και αυτό μας κάνει όλους μία μεγάλη οικογένεια. Αυτή του Rock Overdose.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Rock Overdose ξεκίνησε σαν on line περιοδικό τον Ιούνιο του 2010 με κύριο σκοπό τη δημιουργία ενός μουσικού portal όπου θα προβάλλεται η κάθε μπάντα του χώρου, όπου θα μπορούσε ο κάθε μουσικός να αναδείξει τη δουλειά του (κυρίως από την ελληνική σκηνή), και φυσικά την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τα μουσικά δρώμενα του rock και metal χώρου. Έκτοτε καταφέραμε να μιλήσουμε με αρκετά από τα μεγαλύτερα και καταξιωμένα ονόματα του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο, να βγάλουμε αρκετά αποκλειστικά νέα (μερικά και παγκόσμια), να κάνουμε αποκλειστικές πρεμιέρες τραγουδιών ή και βίντεο κλιπ, να καλύψουμε τεράστιες συναυλίες, να δώσουμε εκπληκτικά δώρα στους αναγνώστες μας και να έχουμε και μια σελίδα στο facebook η οποία μετράει περίπου 40000 likes.

Το 2014 διοργάνωσε ένα μεγάλο Φεστιβάλ στο Κύτταρο στην Αθήνα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Μαρίας Κολοκούρη (Tristessa) των Astarte η οποία έδινε μια άνιση μάχη με τη λευχαιμία... Επιπρόσθετα μέσα στο 2015 το Rock Overdose ξεκίνησε την επίσημη του εκπομπή στο ραδιόφωνο της ERTopen. Επίσης έχουνε διοργανωθεί διάφορα events σαν Rock Overdose σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Καλαμάτα, Λάρισα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Κοζάνη κλπ). Η σελίδα αναβαθμίστηκε δύο φορές, μία το 2012 και μία το 2016.