Έτοιμο το video clip – ταινία μικρού μήκους, για το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου Αποστόλου «Άβολα Όνειρα»!

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του video clip για το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου Αποστόλου «Άβολα Όνειρα» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καραζάνου!

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική του Σπύρου Αποστόλου και στίχους του Απόστολου Καμακά. Το τραγούδι που κινείται σε σκοτεινά και πειραματικά μονοπάτια, μπολιάζεται , με τη συμμετοχή της εξαιρετικής τραγουδίστριας, Ναταλίας Ρασούλη, η οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Σπύρο Αποστόλου, ερμηνεύοντας τον «Υγρό Ψαλμό» και αγαπήθηκε από την κοινότητά του σκληρού ήχου, μέσω των Septic Flesh και των Chaostar.

Το line up της ηχογράφησης συμπληρώνεται από τους:  Σπύρο Αποστόλου (κιθάρα / φωνή), Ναταλία Ρασούλη (φωνή),  Σπύρο Χαρμάνη (κιθάρα / τύμπανα), Λάμπρο Ζαφειρόπουλο (sound effects) και Ανέστη Κουρδή (μπάσο). Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Underhouse Studio και στο Mythos Studio ενώ το mastering έγινε στο Suncord Audiolab στα Ιωάννινα από τον Αχιλλέα Καλαντζή (Aenaon, Varathron).

Ένα δεκάλεπτο μουσικό video – ταινία μικρού μήκους, πρόκειται να μας ταξιδέψει στο κόσμο των ονείρων. Στο κόσμο που ο εφιάλτης γίνεται ο μεγαλύτερος φόβος , αλλά και πολλές φορές, η αποκάλυψη της αλήθειας. Όπως σε όλες τις μυθοπλασίες, το φως έρχεται μετά από το μεγαλύτερο σκοτάδι…

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόκειται να παρακολουθήσουμε προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Συντελεστές

Παραγωγός: Σπύρος Αποστόλου / Σκηνοθεσία: Μαρία Καραζάνου / Art direction: Ασπασία Μπότα / Φωτογραφία – Βιντεοληψία  : Γιώργος Μπέγας, Timeline Filmmakers / Μοντάζ: Γιώργος Μπέγας, Timeline Filmmakers / Σενάριο: Σπύρος Αποστόλου, Αγγελική Γουργιώτη,  Μαρία Καραζάνου, Ασπασία Μπότα  / CHEF Ηλεκτρολόγος: Τάσος Κουλούρης / Μακιγιάζ: Κατερίνα Μαυρογένη.

 

Comments