Ανταπόκριση: Puta Volcano – STAGES A/LIVE [Stream] (14/02/2021)

 

Για πάνω από έναν χρόνο δεν έχουμε καταφέρει να δούμε ούτε ένα live και οι Puta Volcano μας έκαναν για δεύτερη φορά την χάρη μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα (τον Νοέμβριο που μας πέρασε έκαναν livestream από το Temple) να μας φέρουν όσο πιο κοντά γίνεται την ατμόσφαιρα και την αισθητική των live που τόσο μας έχουν λείψει και μάλιστα μέσα από έναν χώρο που έχουμε δεθεί όλα αυτά τα χρόνια, το AN club.

 

Οι συστάσεις είναι περιττές. Οι Puta Volcano είναι από τα πιο φορμαρισμένα ελληνικά σχήματα και η πορεία τους είναι συνεχώς ανοδική. Έχουν μετρήσει ατελείωτες ώρες στην σκηνή και αυτό φαίνεται και από την άνεσή τους να αποδώσουν αλλά και στο πόσο δεμένοι είναι.

14 Φλεβάρη η ομάδα του STAGES A/LIVE έντυσε το ΑΝ club στα καλά του. Στο ταβάνι πάνω από την σκηνή είχαν τοποθετήσει φώτα σε τετράγωνο σχήμα και μπροστά από την σκηνή είχαν τοποθετήσει μία προέκταση στην οποία καθόταν η τραγουδίστρια του σχήματος Άννα Παπαθανασίου.

Ο ήχος ήταν καταπληκτικός όπως και η ποιότητα της εικόνας. Για λίγο περισσότερο από μία ώρα οι Puta Volcano με σύμμαχο τον φωτισμό μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο show. Εδώ είδαμε ότι συγκριτικά με το προηγούμενο STAGES A/LIVE (Nightstalker) το στήσιμο και η σκηνοθεσία ήταν πιο ζωντανή, είχε την ένταση ενός live ενώ των Nightstalker ήταν πιο στημένη.

Προς το τέλος της συναυλίας, η frontwoman έδωσε χώρο στο υπόλοιπο σχήμα πηγαίνοντας στο πλάι της σκηνής, οι οποίοι μας έδωσαν ένα χαοτικό ξέσπασμα με τόνους delay, reverb και slide guitar.

Ένα μεγάλο μπράβο στους Puta Volcano και στην ομάδα του Onasis Stegi STAGES A/LIVE.Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Μας λείπει! Μας λείπει πολύ!

 

 

 

Comments