ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ+GUESTS. METHODIA ROCK LIVE STAGE Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 Έναρξη 22:30. Δελτίο τύπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ +GUESTS οι Στάθης Δρογώσης, Κώστας Λειβαδάς, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Μανώλης Φάμελλος.

 

Ο Γιώργος Δημητριάδης με τους Μικρούς του Ήρωες ξεκινά την χειμερινή του περιοδεία από την Αθήνα με το πρώτο του live φέρνοντας μαζί του την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο “ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ” και με το single ‘Σκουριά’ που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

 

Αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα live shows έχοντας υπόψιν μας πάντα πως ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός/ερμηνευτής/στιχουργός τα δίνει όλα στη σκηνή συνοδευόμενος πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, έχοντας στο μουσικό του οπλοστάσιο έναν μεγάλο κατάλογο αγαπημένων, υπέροχων τραγουδιών και μεγάλων επιτυχιών όπως : ‘Σα να μη πέρασε μια μέρα’ ‘Όσα μου ΄χεις χαρίσει’, ‘Ξύπνα!Φτάσαμε’, ‘Κάνε κάτι’ κ.α . παρουσιάζοντας ένα σπουδαίο show γεμάτο πάθος αλλά και χιούμορ με το χάρισμα της επικοινωνίας που έχει με το κοινό.

 

%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1

 

Ο Γιώργος είναι μία ολόκληρη ‘σχολή’ σαν συνθέτης και performer που έχει επηρεάσει πάρα πολλούς νέους καλλιτέχνες.

 

Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης με υψηλά standards. Μία γιορτή το κάθε του live, επειδή όπως λέει κι ο ίδιος «η συναυλία είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή ενός καλλιτέχνη αλλά και στις ζωές του κάθε ενός από εμάς ξεχωριστά που συμμετέχει σε αυτήν και έτσι πρέπει να είναι και να σημαίνει».

 

Θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους και φίλοι, αγαπημένοι καλλιτέχνες στη σκηνή κι ανάμεσά τους θα έχουμε όμορφες εκπλήξεις!

 

Μικροί Ήρωες: Alex Apostolakis τύμπανα, φωνητικά Michalis Kechagias πλήκτρα, κιθάρα,μπασίδιον,φωνητικά Stergios Dimpas κιθάρες ηλεκτρικές και μη

 

METHODIA ROCK LIVE STAGE Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 Έναρξη 22:30

 

 

 

Comments