Δείτε το line-up του φετινού New Long Fest!

NEWLONGFEST 2018

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουλίου

Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196

Είσοδος: 5 ευρώ ανά ημέρα – Ώρα έναρξης: 17:30

Eventpage: https://www.facebook.com/events/393332231132850

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ:

 

Whereswilder

Need

Mother of Millions

A Victim of Society

Afformance

Breath After Coma

Black Hat Bones

Hidden in the Basement

Bandage

Day Oof

Half Gramme of Soma

Sober on Tuxedos

Fool in the Box

Mad John The Wise

 

 

Τη στιγμή που η ελληνική underground ροκ και μέταλ σκηνή παρουσιάζει μέσω των εκπροσώπων της, κάποιες εκ των ποιοτικότερων δουλειών της, το φεστιβάλ που την τιμάει και τη στηρίζει εδώ και 13 συναπτά έτη, το New Long Fest, επιστρέφει ανανεωμένο για την 14η επαναληψή του, έχοντας –όπως πάντα- στο line-up του μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα εγχώρια ονόματα, σε μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών!

 

14 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, πέντε λεπτά μακριά από τη θάλλασα, άφθονη κρύα βαρελίσια μπύρα, μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό, τόνοι merchandise, άπλετο parking, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν για άλλη μια χρονιά την παλαιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 5€ ανά ημέρα.

 

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι η γνωστή: 21 & 22 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

 

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης:

 

Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

 

Φέτος στη παρέα μας θα βρίσκεται το Big Mouth, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό και δροσιστικά cocktails, από το πλούσιο menu του, όπως επίσης και έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών της ροκ και μέταλ σκηνής, που θα συμπληρώσει το πολυσυλλεκτικό πολιτιστικό παζλ της φετινής edition του New Long Fest.

 

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΠΡΟΩΘΗΣΗ:

 

 

ΜΕΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

 • Monster Energy
 • Jagermeister
 • Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing
 • Big Mouth
 • Hair IDentity
 • Hitch Hiker Clothing
 • The Local Pub
 • Μόνο Θρας
 • Fuzz Ink
 • Filthy Fabric
 • Grindhouse Studios

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕΜΑΣ:

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Comments