Επιστρέφει το Chania Rock Festival!

Σημειώστε την ημέρα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021!

 

Είναι η ημερομηνία που το Chania Rock Festival επιστρέφει -για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο μήνα!- και η Κρήτη ετοιμάζεται να ζήσει ένα ακόμη event με δυνατές κιθάρες και rock μουσική!

Και φέτος οι αποστάσεις μεταξύ μας θα τηρηθούν, όμως ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι φωνές μας θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία φορά την πόλη των Χανίων!

 

 

Mε χαρά ανακοινώνουμε τον Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο C.R.F στην σχεδόν 35χρονη ιστορία τους για να ξεσηκώσουν την πόλη με το ελληνόφωνο ροκ τους, τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC - Thrax Punks που κάνουν το μεγάλο back to back μετά την αξέχαστη περσινή τους εμφάνιση, τους Αθηναίους Honeybadger Band που θα γκρεμίσουν την πόλη με τον heavy/desert rock τους ήχο και τους ανερχόμενους stoner/doom ρόκερς από τα Χανιά, PlanetΝone !

Για δεύτερη φορά στην μακρόχρονη πορεία του το Chania Rock Festival θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου το οποίο και θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες που επικρατούν και το φετινό καλοκαίρι!

 

 

Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος, όπως επιβάλλουν οι κανόνες ασφαλείας.

Εισιτήρια: AVALON, BARFLY, EΛΛΗ, RIDE, ΘΡΙ

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ
Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

 

 

 

 

Comments