Η μουσική του R.D Liapakis soundtrack στην ταινία GHOST IN THE SHELL (Paramount Pictures) αλλά και στο Germany’s Next Top Model με την Heidi Κlum!

Η μουσική του R.D Liapakis soundtrack στην ταινία GHOST IN THE SHELL (Paramount Pictures) αλλά και στο Germany's Next Top Model με την Heidi Κlum!

Μια παγκόσμια επιτυχία για τον R.D. Liapakis των Mystic Prophecy, καθώς το τραγούδι που έγραψε με τους Progressive metallers Valley's Eve με τίτλο Escape επιλέχθηκε για soundtrack στην ταινίας GHOST IN THE SHELL (Paramount Pictures) στο οποίο πρωταγωνιστεί η Scarlet Johanson! Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον δίσκο των Valley's Eve με τίτλο Prodigia (1997) και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω καθώς επίσης να δείτε και το σχετικό video με τα soundtracks της ταινίας όπου το τραγούδι παρουσιάζεται σε εξαιρετική διασκευή από τον Tricky. (21:42 - 24:46 Tricky - Escape)

Οι επιτυχίες όμως για τον Έλληνα μουσικό δε τελειώνουν εδώ, φαίνεται πως μετά την ταινία Ghost in the Shell (Paramount Pictures) την μουσική του "ζήλεψε" και το γνωστό μοντέλο Heidi Klum που μεταξύ άλλων παρουσιάζει και το Γερμανικό Next Top Model, αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός επεισοδίου επιλέχτηκε η συγκεκριμένη μουσική επένδυση... από το ίδιο τραγούδι!

 

Δείτε το video στο παρακάτω link:

Comments