ΜΙΝD ERASURE: Ακούστε το single “As First Light Never Comes” από το album “Connive”

Οι Κερκυραίοι Mind Erasure έδωσαν στη δημοσιότητα το video από το single με τίτλο “As First Light Never Comes” που περιλαμβάνετε στο νέο album τους “Connive”, που κυκλοφόρησε στις 13 Φλεβάρη.

 

Οι Mind Erasure συγκροτήθηκαν ως μπάντα το 2007, απ’ τον Λάμπρο Στάθη, τον Δημήτρη Γαρνελη και τον Πέτρο Γκικα. Τα πρώτα χρόνια «εξαντλήθηκαν» σε πρόβες και ζυμώσεις. 2013: επί σκηνής πρεμιέρα, με support στους Rotting Christ και την κυκλοφορία του promo Shieldwall . Το ‘15 μεσολάβησε μια γερή ανανέωση στο δυναμικό μας, και ακολούθησαν αρκετές live εμφανίσεις με μπάντες όπως, Rotting Christ, Planet Of Zeus &Temperance, μαζί με την κυκλοφορία του single UNSULLIED.

 

Πληροφορίες Δίσκου

Τίτλος: CONNIVE

Η προπαραγωγή, οι ηχογραφήσεις και η μίξη του δίσκου έγιναν από τον Βασίλη Κοσκίνα στο στούντιο KOSKI. Το mastering έγινε από τον Γιώργο Νεράτζη, το λογότυπο της μπάντας επιμελήθηκε ο Dod K, το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Gogo Melone καθώς και τη επιμέλεια των προσωπείων η Πηνελόπη Μαμαλού

Τίτλοι τραγουδιών:

1: Proem, 2: Pray For Salvation, 3: Azrael, 4: Mind Erasure 5: Connive, 6: Cataphasia, 7: Sore Eyes, 8: Last Stand, 9: As First Light never Comes Part I : Seal’s Break, 10: As First Light never Comes Part II : Apocalypse, 11: As First Light never Comes Part III : Life’s Epilogue.

 

As First Light Never Comes”  

 

Official links

https://minderasure.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/MindErasure

https://www.youtube.com/channel/UCSmCzxsTTIfdcbewyOTHR7Q

https://www.instagram.com/mind_erasure/

 

Comments