Νέο digital EP από τους FRAGILE VASTNESS!

To progressive συγκρότημα ενόψει των συναυλιών του με Ολλανδούς The Gathering σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα κυκλοφορεί ψηφιακά το EP ‘A Tribute To Life -2018’ στο οποίο και παρουσιάζει νέες ηχογραφήσεις σε 2 τραγούδια του album ‘Α Tribute to Life’ που είχε κυκλοφορήσει το 2005 και είχε προκαλέσει τεράστια αίσθηση στην Ελληνική. Ο βασικός συνθέτης και παραγωγός του συγκροτήματος Βαγγέλης Γιαλαμάς σχολιάζει:

« Με την πρόσφατη επιστροφή του κιθαρίστα Αλέξη Φλουρου στη μπαντα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια ωραία και ενδιαφέρουσα ιδέα να δείξουμε στον κόσμο που έμαθε τους Fragile Vastness από τα προηγούμενα άλμπουμ και κυρίως το "A Tribute To Life" (2005) αλλά και τους καινούργιους οπαδούς που απέκτησε η μπαντα μέσω του άλμπουμ "Perception" (2017) πως αποδίδει το παλιότερο και πιο heavy υλικό της σήμερα το 2018. Επιλέξαμε τα δυο συγκεκριμένα τραγούδια ως σημείο αναφοράς του ιδιαίτερου και ατίθασου στο τρόπο σκέψης μουσικού ύφους των Fragile Vastness της προηγούμενης δεκαετίας. Σήμερα, ένα χρόνο μετά το ακόμα πιο ατίθασο και προκλητικό άλμπουμ "Perception", η μπαντα βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα για τις επερχόμενες δυο εμφανίσεις ως support band στους Ολλανδούς The Gathering.

Η μεγαλύτερη πρόκληση των επαναηχογραφησεων αυτών ήταν για την τραγουδίστρια μας Έλενα Στρατηγοπουλου η οποία τραγούδησε τα κομμάτια στην ίδια τονική με τα αυθεντικά δίνοντας μάλιστα με άνεση το δικό της ιδιαίτερο ύφος.
Η ηχογράφηση, η μίξη και το master έγινε στο Fragile Studio διατηρώντας τη ταυτότητα και χαρακτήρα της μπάντας.

 

Ελπίζουμε να σας αρέσουν τόσο ηχογραφημένα όσο και live τα οποία θα παίξουμε ανάμεσα σε άλλα αγαπημένα μας κομμάτια στις 23 & 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!»

Comments