Οι Belphegor, Suffocation, Hate στο Temple τον Μάρτιο!

Belphegor, Suffocation, Hate live at Temple

Europe Under Black Death Metal Fire

Special guests: Shadowmass + Carnosus

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πόρτες: 18:00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • 15€ (περιορισμένη προπώληση)
  • 20€ (προπώληση)
  • 23€ (ταμείο)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Eat Metal Records (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, τηλ.: 2130378553)
  • Sirens Records (Νικηταρά 14, τηλ.: 2103822304)
  • Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, τηλ.: 2103648180)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: www.blasgarden.com/tickets

 

Η Blasgarden Promotions παρουσιάζει την εμφάνιση των θρυλικών συγκροτημάτων και συμμάχων της Nuclear Blast, Suffocation και Belphegor, οι οποίοι συναντιόνται και πάλι για τη δεύτερη έκδοση της Ευρώπαικής Under the Black Death Metal Fire περιοδίας. Το πακέτο ενισχύεται από τους γνωστούς Πολωνούς Hate.

Αφού σχηματίστηκαν πριν περισσότερα από 30 χρόνια, οι Suffocation είναι από τους πρωτοπόρους του death metal παγκοσμίως. Σε αυτή την περιοδεία, πρόκειται να παίξουν τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ "... Of the Dark Light", του οποίου o παγκοσμίου φήμης παραγωγός / μηχανικός Chris "Zeuss" Harris (Hatebreed, Suicide Silence) επιμελήθηκε το mix και master όπως επίσης έκανε και σε άλλα κομμάτια από τα προηγούμενα τους άλμπουμ. Αυτή είναι επίσης μια σπουδαία ευκαιρία να δούμε ζωντανά και τον νέο τους τραγουδιστή Ricky Myers.

Από την άλλη, από το 1993, οι Belphegor μας έχουν προσφέρει την πιο επιλεκτική death metal μουσική τους, και ένα άλμπουμ μετά το άλλο έχουν ολοκληρωθεί κάτω από τις πιο black / death performances. Οι στίχοι της μπάντας εξερευνούν ακούραστα τα πιο σκοτεινά, πιο θλιβερά μέρη της δαιμονολογίας, της μαγείας και του ίδιου του μεγάλου διαβόλου. Το EUBDMF είναι η τέλεια ευκαιρία για να δει κανείς το συγκρότημα να παίζει κομμάτια από το τελευταίο τους αλμπουμ "Totenritual" προτού φτάσουν στο στούντιο για να καταγράψουν το νέο άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020.

Οι θρυλικοί Πολωνοί θεοί του θανάτου Hate κυκλοφόρησαν τη νέα τους δουλειά "Auric Gates of Veles" μέσω της Metal Blade Records στις 14 Ιουνίου 2019. Το 11ο στούντιο άλμπουμ των Hate είναι πιο black από ποτέ και οι μελωδίες του εγγυώνται ότι όσοι θα παρευρεθούν θα ζήσουν μια ατμόσφαιρα τόσο ζεστή όσο η κόλαση.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Comments