Οι BLACK SABBATH στηρίζουν το κίνημα “Black Lives Matter”!

 

Οικονομική στήριξη στο κίνημα «Black Lives Matter» αποφάσισαν να παρέχουν οι Black Sabbath, οι οποίοι και ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν ένα μπλουζάκι με το συγκεκριμένο σύνθημα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του κινήματος.

Πρόκειται για ένα μαύρο μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται το όνομα του κινήματος με την ίδια γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε στο άλμπουμ του συγκροτήματος «Masters Of Reality», το 1971

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος «Rage Against The Machine», Tom Morello, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram φορώντας το μπλουζάκι «Black Lives Matter», δίπλα στη μητέρα του.

Μετά από αυτό οι «Black Sabbath» ανακοίνωσαν ότι το μπλουζάκι θα πωλείται από το αποκλειστικό τους κατάστημα. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και εκτιμάται ότι θα αποσταλεί στους αγοραστές περίπου στις 14 Ιουλίου.

Πριν από την ανακοίνωση για το μπλουζάκι, οι «Black Sabbath» και Ozzy Osbourne έχουν τοποθετηθεί υπέρ του κινήματος μέσα από τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύοντας τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

 

Πηγή:

Comments