Οι Rolling Stones απειλούν με μήνυση τον Τραμπ

"Μην χρησιμοποιείς τα τραγούδια μας σε συγκεντρώσεις σου", προειδοποιούν οι Rolling Stones τον Αμερικανό πρόεδρο και τον απειλούν με μηνύσεις...

Οι γερόλυκοι της μουσικής μας, προειδοποίησαν τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα προσφύγουν εναντίον του στη δικαιοσύνη, αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

Η νομική ομάδα του συγκροτήματος ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον οργανισμό για τα πνευματικά δικαιώματα (ΒΜΙ), προκειμένου να σταματήσει η άνευ άδειας χρήση της μουσικής τους. Η ΒΜΙ ήδη ενημέρωσε την ομάδα του Αμερικανού προέδρου για αυτό.

"Αν ο Ντόναλντ Τραμπ το αγνοήσει και επιμείνει σε αυτό, θα είναι αντιμέτωπος με μήνυση για την παραβίαση του εμπάργκο και για τη χρήση μουσικής χωρίς να του έχει δοθεί άδεια", επισημαίνει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των Rolling Stones.

Το "You Can't Always Get What You Want" ακούστηκε στη συγκέντρωση του Τραμπ στην Τάλσα πριν από λίγες ημέρες, όπου η προσέλευση ήταν απογοητευτική για τον πρόεδρο. Το ίδιο τραγούδι το είχε χρησιμοποιήσει η καμπάνια Τραμπ και πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. "Οι Rolling Stones δεν στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ", είχε διαμηνύσει τότε το συγκρότημα μέσω Twitter.

Πηγή: www.lifo.gr

Comments