Οι Therion στην Ελλάδα, το Νοέμβριο

Με την ευκαιρία του νέου τους αλμπουμ "Sitra Ahra" οι έρχοντε και στη χώρα μας, για δύο live εμφανίσεις!

19 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη / 20 Νοεμβρίου Αθήνα
Therion
* Loch Vostok
* Leprous

Ο Μega-therion Christofer Johnsson δηλωσε πως «...το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το θεαματικό ακόμα και για τα standards των Therion!». Γνωρίζοντας καλά το πόσο σεμνός και μετρημένος είναι στους χαρακτηρισμούς του ο Christofer, η δήλωση του αυτή μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο...

Οι Σουηδοί progressive experimental - metalheads with an attitude θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Sitra Ahra" το Σεπτέμβριο, μέσω της Nuclear Blast Records. Η μίξη του cd πραγματοποιήθηκε στα θρυλικά Polar Studios της Στοκχόλμης από τον Lennart Ostlund (Led Zeppelin, Abba), ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που έκαναν οι Therion εδώ είναι πραγματικά μοναδικό». To mastering έγινε στη Νέα Υόρκη και το artwork του εξωφύλλου σχεδίασε ο Thomas Ewerhard, όπως συνήθως γίνεται για τις τελευταέες κυκλοφορίες τους.

Στο tour που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του "Sitra Ahra" θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στην Ελλάδα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 19 και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα, σε ένα πολύωρο χορταστικό show μαζί 2 hot, upcoming σχήματα της σκηνής, τους Loch Vostok και τους Leprous.

Kάθε τους εμφάνιση στην Ελλάδα αποτελεί γεγονός - εμπειρία... Oι Therion χαρακτηρίζονται για την επιδεξιότητά τους στην ανάμειξη του metal με στοιχεία της κλασικής μουσικής. Η κολεκτίβα των Therion μπορεί με ευκολία να παράγει εκρηκτικά μεταλλικά riffs, επικές μελωδίες, συμφωνικά στοιχεία και πολύπλοκες, πολυδιάστατες χορωδίες, δινοντας ένα μοναδικό εκρηκτικό αποτέλεσμα που γίνεται ακόμη πιο δυναμικό στις εξαιρετικές σκηνικές εμφανίσεις τους!

Comments