Τα αδέλφια Cavalera επανηχογραφούν το “Schizophrenia”

Οι Max και Igor Cavalera ηχογράφησαν ξανά το “Schizophrenia”, το θρυλικό δεύτερο LP των Sepultura που πρωτοκυκλοφόρησε το 1987.

Πρόκειται για τη συνέχεια των επανηχογραφήσεων που ξεκίνησαν τα αδέλφια, μετά τα Morbid Visions” και “Bestial Devastation”. Επισήμως, το “Schizophrenia" θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου από τη Nuclear Blast.

Σε δηλώσεις του ο Max τόνισε ότι η τριλογία του Τρίτου Κόσμου επιτέλους ολοκληρώθηκε με τα "Schizophrenia", "Bestial Devastation" και "Morbid Visions" και τα τρία βραζιλιάνικα underground διαμάντια! Πρόσθεσε επίσης πως το "Schizophrenia" είναι το απόλυτο death/thrash πείραμα για εκείνον!

"Εμπνεύστηκα να κατακτήσω τον κόσμο και αυτή η ηχογράφηση δείχνει ότι η δέσμευσή μου είναι αμείλικτη! Αυτό είναι για να το απολαύσουν όλες οι γενιές! Βάλτε το να παίξει στη μέγιστη ένταση!" κατέληξε ο Max Cavalera, ενώ ο Igor συμπλήρωσε πως "το 1987 ήταν μια πολύ προοδευτική χρονιά για το metal, με κυκλοφορίες όπως το "Into The Pandemonium" των Celtic Frost, το "Killing Technology" των Voivod και το "Under The Sign Of The Black Mark" των Bathory, οπότε δεν ήταν έκπληξη το πώς προσεγγίσαμε το "Schizophrenia" εμείς, σπρώχνοντας τα όριά μας από έναν black/death metal ήχο σε μια πιο thrash metal αισθητική. Είχαμε ακόμα κάποιες ιδέες από το προηγούμενο άλμπουμ και μερικά νέα τραγούδια. Είμαι πολύ περήφανος για τις συνθέσεις και ακόμα πιο περήφανος για τις επανεκτελέσεις μας”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του “Escape The Void”

Comments