Δείτε το video των Prejudice Reborn – “O.C.D.”

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των Prejudice Reborn "OCD", το οποίο είναι σκηνοθετημένο από τον Bob Katsionis και αναφέρεται σε μια πολύ κοινή διαταραχή την Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive Compulsive Disorder).

Η Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive–compulsive disorder), που ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές, είναι μια κατάσταση που μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή και να επιμένει για χρόνια. Το άτομο που πάσχει από OCD παγιδεύεται από μία σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες - obsessions) και συμπεριφορών (ψυχαναγκασμοί - compulsions), που αν και δίχως νόημα ακόμη και για τον ίδιο τον πάσχοντα, προκαλούν μεγάλη δυσφορία και είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν.

“Υπολογίζεται ότι 1 στους 100 ανθρώπους έχει κάποια μορφή OCD (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Το OCD μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα εάν δεν συζητηθεί με ειδικό, και μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση και σοβαρή αναπηρία. Γι’ αυτό και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κατηγοριοποιήσει το OCD στις 10 πιο σημαντικές παθήσεις στον κόσμο.”

Overcoming Obsessing Compulsive Disorder
by Davis Veale and Rob Willson

Επίσημη παρουσίαση του κλιπ θα γίνει στο event A tribute to Metallica το Σάββατο 29 Ιανουαρίου Rainbow Bar ( Δεκελέων 40, Gazi). Ώρα έναρξης 22.30 Είσοδος Ελεύθερη

Facebook Event Link:
http://www.facebook.com/event.php?eid=180331028668189

Comments