Νεκρός ο Brad Raub των SUMERLANDS και ETERNAL CHAMPION

Ο μπασίστας των Sumerlands και Eternal Champion, Brad Raub έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών. Οι σύντροφοί του έδωσαν την είδηση ​​στο Instagram με μια εγκάρδια δήλωση:

 

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε ότι χθες ο αδερφός μας, ο μπασίστας μας, ο καλύτερος φίλος μας, ο Brad Raub, απεβίωσε. Ήταν 36 ετών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

«Ο Brad ήταν καλά διαβασμένος, ξεκαρδιστικός, ένας εξαιρετικός ακροατής, ένας θανατηφόρος μπασίστας, ένας θρυλικός υπναράς και ένας άνθρωπος που αγαπούσε την οικογένεια και τους φίλους του μέχρι την τελευταία του στιγμή.

 

Ένα αληθινό παράδειγμα ανθρώπου που το να τον γνωρίζεις ήταν συνώνυμο με τον να τον αγαπάς και η φιλία, η ευθυμία, η καλοσύνη του και χίλιες άλλες ιδιότητες θα λείψουν πέρα ​​από αυτό που μπορούν να μεταδώσουν οι λέξεις. Τίποτα δε μπορεί να επιδιορθώσει το κενό που υπάρχει στη ζωή μας αυτή τη στιγμή, αλλά δεχόμαστε αγάπη και θετικά vibes. Αν καπνίζετε, καπνίστε ένα για τον δικό μας, αν πίνετε, πιείτε ένα ποτό για τον δικό μας. Σε αγαπάμε Bad Brad. Θα σε δούμε στην άλλη πλευρά.»


 

Comments