Ο TOM CRUISE τραγουδάει το “Paradise City” των GUNS N ROSES (audio)

Το Soundtrack της επερχόμενης προσαρμογής του επιτυχημένου θεατρικού μιούζικαλ του Broadway “Rock Of Ages” που περιέχει δημοφιλή ροκ τραγούδια από τις δεκαετίες τωνν '70s και '80s περιλαμβάνει τους Tom Cruise,Catherine Zeta-Jones,Russel Brand και Julianne Hough να τραγουδάνε μερικά από τα μεγαλύτερα χιτ της “Hair Metal” περιόδου.

Προγραμματισμένο για έκδοση στις 5 Ιουνίου – δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους – το “Rock Of Ages :The Original Soundtrack” περιέχει τις εκτελέσεις του Τομ Κρουζ στα τραγούδια “Pour Some Sugar On Me” και “Paradise City “ των DEF LEPPARD και GUNS N' ROSES αντίστοιχα.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Rock Of Ages: The Original Motion Picture Soundtrack” είναι τα εξής:


01.Paradise City (Tom Cruise)
02. Sister Christian/Just Like Paradise/Nothin' But a Good Time (Diego Boneta)
03. Juke Box Hero/I Love Rock 'N' Roll (Diego Boneta)
04. Hit Me With Your Best Shot (Catherine Zeta-Jones)
05. Waiting For A Girl Like You Diego Boneta
06. More Than Words/Heaven (Diego Boneta)
07. Wanted Dead Or Alive (Julianne Hough)
08. I Want To Know What Love Is (Malin Akerman)
09. I Wanna Rock (Diego Boneta)
10. Pour Some Sugar On Me (Tom Cruise)
11. Harden My Heart (Julianne Hough)
12. Shadows Of The Night/Harden My Heart (Julianne Hough)
13. Here I Go Again (Diego Boneta)
14. Can't Fight This Feeling (Russell Brand)
15. Any Way You Want It (Julianne Hough)
16. Undercover Love (Diego Boneta)
17. Every Rose Has Its Thorn (Diego Boneta)
18. Rock You Like A Hurricane (Julianne Hough)
19. We Built This City/We're Not Gonna Take It (Russell Brand)
20. Don't Stop Believin' (Diego Boneta)

 

To “ Rock Of Ages: The Original Motion Picture Soundtrack”είναι διαθέσιμο ολόκληρο για live streaming εδώ: http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/2

Σε μια νέα συνέντευξη του Τομ Κρουζ στο Playboy.com μίλησε για την πρώτη φορά που προσπάθησε να τραγουδήσει “Ήξερα ότι μπορούσα να “κρατήσω” μια νότα,τραγούδησα σε ένα κλαμπ όταν ήμουν 14 χρονών και σε ένα μιούζικαλ στο λύκειο άλλα ποτέ δεν έκανα μαθήματα φωνητικής .κανένας δεν με έμαθε πως να χρησιμοποιώ την φωνή μου.

Είχε παλιότερα αναφερθεί ότι ο ο Κρουζ προετοιμαζόταν για τον ρόλο του, με τον δάσκαλο του Axl Rose.”Ήταν ένας τραγουδιστής όπερας που με έμαθε πως να χρησιμοποιώ την φωνή μου “είπε “είναι σαν να μαθαίνεις ένα νέο σπορ η μια νέα τεχνική για έναν χαρακτήρα ταινίας .Έπρεπε να μάθω πως να μεταφέρω αέρα μέσω των φωνητικών χορδών και πως μέσω των πνευμόνων μου να τον τοποθετήσω όπου πρέπει . Είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις κάθε μέρα για να δυναμώσεις την φωνή σου"

Το πρώτο τραγούδι που ο Κρουζ τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν το “Pour Some Sugar On Me” με μέλη των DEF LEPPARD να είναι παρόν και να τον κοιτάνε.

Ήμουν στο Μαϊάμι ηχογραφώντας διάφορα τραγούδια και ο Adam(Shankman- Σκηνοθετης) με κάλεσε και μου είπε ,”οι DEF LEPPARD έρχονται από εδώ” λέει ο Κρουζ στο Playboy.com

“είπα αυτό είναι πολύ cool. Τότε “κόλλησα” κάτσε προβάρω το τραγούδι τους αύριο είπα και μου λέει γελώντας (ο Adam) “Ναι!!” “Έτσι πέσαμε κατευθείαν στα βαθιά και ήταν η πρώτη σκηνή που γύρισα για την ταινία. Είναι ένα φανταστικό τραγούδι και μεγάλωσα ακούγοντας τους . Πήγαν στο πίσω μέρος του δωματίου,γύρισα και κοίταξα την μπάντα μου και έδωσα το σήμα... όλο το συνεργείο τους κοιτούσε (τους Leppard) που με κοιτούσαν.... [μετά που τελείωσε το τραγούδι]ο τραγουδιστής ,Joe Elliott,με δείχνει και λέει “Fuck you!Fuck you! Τότε είδα ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους και κατάλαβα ότι το πέτυχα,ήταν μια πολύ ωραία στιγμή . Ήταν σημαντικό να ξέρουν ότι τιμούσα την μουσική τους και δεν τους κοροιδευα”

 

Ο κιθαρίστας των DEF LEPPARD Phil Collen είπε πρόσφατα στο VH1 Classic Rock Nights ότι ο Κρουζ “ήταν ένας πολύ συμπαθητικός τύπος “ όταν συναντήθηκαν για να προσθέσει “εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ γιατί δεν είχε τραγουδήσει ξανά και δεν είχε κάνει μαθήματα φωνής . Έκανε κυριολεκτικά 5 ώρες την ήμερα 5 μέρες την εβδομάδα.!και τον είδαμε και ήταν απίστευτος, ήταν σαν ο Iggy Pop να συναντάει κάποιον άλλο και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Ήταν σουρεαλιστικό άλλα πραγματικά τα κατάφερε και ήταν σαν πραγματικός ροκ σταρ”

 

 

Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα του Κρουζ να τραγουδάει το κλασσικό DEF LEPPARD “Pour Some Sugar On Me” (χορηγία της RyanSeacrest.com).

 

Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί το “Rock Of Ages” σαν Stacee Jaxx έναν γερασμένο ροκά που οι ένδοξες μέρες του έχουνε πια περάσει .

Adam Anders,Διευθύνων μουσικός παραγωγός του φιλμ και του δίσκου δήλωσε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter για τις φωνητικές ικανότητες του Κρουζ “δεν είχε τραγουδήσει  ξανά πότε στην ζωή του και μου είπε 'πρέπει να ξέρω εάν μπορώ να το κάνω αυτό πριν υπογράψω.'Έτσι πήγα στο σπίτι του να τον ακούσω να τραγουδάει και αν και όντως άπειρος στο τραγούδι η φωνητικές του χορδές  ήταν απίστευτες,είχε μια φωνή που με ξετίναξε . Ήταν η πιο δυναμική φωνή που άκουσα ποτέ . Τόσο δυνατή . Μπορούσε να κάνει τα πάντα και να πάει όσο ψηλά ήθελε αυτός . Ήταν σαν ένα παιδί που ανακαλύπτει ένα νέο παιχνίδι . Έφυγα από εκεί γεμάτος εμπιστοσύνη ξέροντας ότι όχι μόνο μπορούσαμε να τον κάνουμε να φαίνεται σαν τραγουδιστής στην ταινία άλλα και ότι μπορούσε να εντυπωσιάσει τον κόσμο με αυτά που μπορούσε να κάνει(με την φωνή του)”

Πρόσθεσε, η αυτοπεποίθηση του Τομ συνέχισε να μεγαλώνει καθώς δουλεύαμε μαζί . Νομίζω ξεκίνησε λίγο τρακαρισμένος όπως και κάθε άλλος που  θα ήταν στην θέση του άλλα τα κατάφερε 110%.Δουλεύει σκληρότερα από οποιονδήποτε έχω συναντήσει στην ζωή μου .Με το πέρας της ταινίας ο τύπος ήταν άπλα φαινόμενο....Θυμάμαι που του είπα 'Είσαι τραγουδιστής!!'”

Στο “Rock Of Ages” πρωταγωνιστούν ακόμα ο Alec Baldwin,Russel Brand,Catherine Zeta Jones,Paul Giamatti,Malin Akerman και πολλοί άλλοι . Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου.

 

Για το RockOverdose.gr: Γιώργος Νικολουδάκης

Comments