29χρονος σκοτώνεται σε τραγικό ατύχημα στο Chicago Open Air Festival

 Ένας 29χρονος υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη από πτώση του κατά τη διάρκεια του Chicago Open Air Festival. Σύμφωνα με τη Chicago Sun-Times, ο νεαρός άνδρας, ονόματι Robert Smucz, παρακολουθούσε τη συναυλία από ένα υπερυψωμένο σημείο του Toyota Park στο Bridgeview λίγο μετά τις 22:00 την Παρασκευή 10 Ιουλίου, όταν έπεσε στο κενό. Βρισκόταν σε «εξαιρετικά κρίσιμη» κατάσταση όταν μετεκομίσθη στο Ιατρικό Κέντρο Advocate Christ του Oak Lawn, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του στις 22:50, ώρα Παρασκευής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πόλης Ray Hanania.

Μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας καθόταν πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του υπερυψωμένου σημείου, και προσγειώθηκε στο τσιμέντο που βρισκόταν από κάτω.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας υπέδειξαν ότι υπέστη πολλαπλά τραύματα από την πτώση, και ο θάνατος του καταχωρήθηκε ως ατύχημα, όπως δήλωσε το γραφείο του ιατροδικαστή.

Ο Smucz παρευρέθη στο Chicago Open Air Festival με δύο φίλους του. Η κοπέλα του αποθανόντος Robert έγραψε στο Facebook: «Ο Rob ήταν ένας από τους ευγενέστερους ανθρώπους που συνάντησα στη ζωή μου και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Πάντα ήθελε όλοι γύρω του να είναι ευτυχισμένοι. Όλοι όσοι τον συναντούσαν τον λάτρευαν.»

Πρόσθεσε: «Πέρασε την τελευταία του ημέρα κάνοντας αυτό που του άρεσε περισσότερο – να περνάει χρόνο με τον αδερφό του, τον καλύτερο του φίλο και την κοπέλα του». Η κηδεία του άτυχου νέου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Η Παρασκευή αυτή ήταν η πρώτη ημέρα του Chicago Open Air Festival, και το κύριο όνομα εκείνης της βραδιάς ήταν οι Rammstein. Μεταξύ άλλων, στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι Disturbed και οι Slipknot.

chicagoopenairdisturbedposter

Για το Rock Overdose,
Γκουτσίδης Στέργιος

Comments