Απο την Ιταλια ορμωμενοι ερχονται οι DREAM OF ILLUSION και φετος συμπληρωνουν 7 χρονια απο τοτε που ξεκινησαν.
Αρχικα ειχαν γυναικα στα φωνητικα αλλα απο το 2007 ανελαβε ο Francesco Valentini κι εδω θα ασχοληθουμε με το δισκο που επισημα θα κυκλοφορησει τον Ιανουαριο.
Οι επιρροες απο το hard rock ειναι εμφανεστατες στημουσικη τους αλλα σε αρκετα σημεια ο ηχος τους σκληραινει αρκετα και μπαινει στα λημερια του heavy metal.Ειδικα οι εισαγωγες των τραγουδιων αποτελουν το πιο σκληρο κομματι,με αρκετα δυναμικα κιθαριστικα riffs και μπολικη ταχυτητα.Στη ροη ομως των τραγουδιων τα πραγματα ηρεμουν καπως,κυριως στα μερη οπου υπαρχουν τα φωνητικα.Αυτο δεν ξερω αν ειναι επιλογη η αδυναμια του τραγουδιστη να ανταπεξελθει σε πιο βαριες φορμες.
Υπαρχουν αρκετες ομορφες μελωδιες,ρυθμος,καλο παιξιμο αλλα καπου το album κρεμαει...και σε αυτο φταιει και ο μεγαλος αριθμος τραγουδιων,14 συνολικα.Για να κανεις κατι τετοιο απαιτειται να εχεις μπολικη φαντασια και ποικιλια,κατι που λειπει απο εδω.Τα τραγουδια,με καποιες εξαιρεσεις,κινουνται ολα στο ιδιο μοτιβο,με αποτελεσμα καπου να σε κουραζει.
Παντως ειναι ενα ευπρεπες album,που αφηνει καποιες ελπιδες για το μελλον,dεδομενου και του νεαρου της ηλικιας τους,..ειδομεν.
Πανος Warlord Μπουγαλης










