U.D.O.: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου DVD/CD/Blu-ray, “Live In Sofia”.

 

Η συναυλία των U.D.O. στις 16 Νοεμβρίου 2011 στο Hristo Botev Hall στην Σόφια της Βουλγαρίας, βιντεοσκοπήθηκε επαγγελματικά για την κυκλοφορία του DVD/CD και Blu-ray/CD, με τίτλο “Live In Sofia”, στις 28 Σεπτεμβρίου, από την AFM Records.

Η μπάντα σχολίασε: “Το κοινό ήταν απλά φανταστικό και μας ανάγκασαν να παίξουμε σχεδόν για 2μιση ώρες. Περισσότεροι από 2000 οπαδοί μας καλωσόρισαν μετά από 7 χρόνια και έσπρωξαν τους πάντες πάνω από τα όριά τους. Η Σόφια ήταν απίστευτη και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη συναυλία. Για να είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το σπουδαίο γεγονός, θα κάνουμε τα πάντα, ώστε το DVD/CD/Blu-ray, να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.”

 

Το setlist της συναυλίας είναι το ακόλουθο:

01. Rev-Raptor 
02. Dominator 
03. Thunderball 
04. Leatherhead 
05. Independence Day 
06. Screaming For A Love Bite (ACCEPT cover)
07. Heart Of Gold 
08. Vendetta 
09. Princess Of The Dawn (ACCEPT cover)
10. I Give As Good As I Get 
11. Guitar Solo 
12. Neon Nights (ACCEPT cover)
13. Break The Rules 
14. Man And Machine 
15. Drum Solo 
16. Living On A Frontline 
17. Up To The Limit (ACCEPT cover)
18. Two Faced Woman 
19. Metal Heart (ACCEPT cover)

Encore:

20. The Bogeyman 
21. I'm A Rebel (ACCEPT cover)

Encore 2:

22. Balls To The Wall (ACCEPT cover)
23. Burning (ACCEPT cover)

Το “Celebrator”, μια συλλογή από σπάνια κομμάτια των U.D.O., θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο στις 17 Αυγούστου από την High Roller Records. Είναι περιορισμένο σε 500 κομμάτια και θα είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα:

* 100 σε άσπρο βινύλιο, 
* 200 σε κίτρινο βινύλιο και
* 200 σε μαύρο βινύλιο.

Η συλλογή μπήκε στα chart της German Media Control, στην θέση Νο. 73. 


U.D.O.'s latest album, "Rev-Raptor", was released on May 20, 2011 viaAFM Records. The recordings for the CD took place between June 2010 and February 2011 at Roxx studios (owned by U.D.O. guitarist and ex-ACCEPT drummer Stefan Kaufmann) in Pulheim, Germany. The effort was mastered by Manfred Melchior at MM Sound Digital studios in Steinhagen, Germany. The album's cover artwork is once again a comic-like motif: but the "Dominator" character is this time "a lot more effectual and colorful," according to a press release.

Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “Rev-Raptor”, κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου του 2011 από την AFM Records. Οι ηχογραφήσεις κράτησαν από τον Ιούνιο του 2010, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 στα Roxx Studios (του κιθαρίστα της μπάντας και πρώην ντράμμερ των ACCEPT, Stefan Kaufmann), στο Pulheim της Γερμανίας. Η προσπάθεια αυτή, επιμελήθηκε από τον παραγωγό Manfred Melchior στα MM Sound Digital Studios στο Steinhagen της Γερμανίας. Το εξώφυλλο είναι για άλλη μια φορά σε στυλ κόμικ, αλλά ο χαρακτήρας του Dominator αυτή τη φορά είναι πιο επιδραστικός και πολύχρωμος.

 

Επιμέλεια κειμένου: Nick Yngve

Comments