Όλοι μας έχουμε ακούσει έναν τέτοιο δίσκο. Μια άρτια δουλειά που, από την πρώτη της νότα, μας επικοινωνεί κάτι μαγικό που παραμένει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του δίσκου εκείνου. Στην όποια προσπάθεια να συγκροτηθεί μια λίστα τέτοιων δίσκων, θα έμπαινε ίσως κανείς στον πειρασμό να συμπεριλάβει μόνο δίσκους κλασικών συγκροτημάτων, ή γενικότερα των γνωστών μεγάλων καλλιτεχνών.
Η λίστα που ακολουθεί ανήκει στο Power Trio Wikimetal, και όπως είναι αναμενόμενο, όλοι μας αναμένεται να εντοπίσουμε κάποια παράλειψη. Οφείλουμε, επίσης, να αναγνωρίσουμε πως δεν συμπεριέλαβαν τον ίδιο καλλιτέχνη πάνω από μια φορά.
Αυτή είναι, λοιπόν, η λίστα με τους 11 καλύτερους δίσκους, συνοδευόμενη από ένα κομμάτι από τον κάθε δίσκο. Τέλος, αναμένουμε τις προτάσεις σας για να βελτιωθεί η υπάρχουσα λίστα. Απολαύστε:
- “Reign In Blood” (1986), Slayer
- “Among The Living” (1987), Anthrax
- “Painkiller” (1990), Judas Priest
- “Peace Sells ... But Who's Buying?” (1986), Megadeth
- “Love at First Sting” (1984), Scorpions
- “Keeper Of The Seven Keys, Pt: 2” (1988), Helloween
- “Holy Diver” (1983), Dio
- “Back In Black” (1980), AC/DC
- “Master Of Puppets” (1986), Metallica
- “Powerslave” (1984), Iron Maiden
- “Heaven And Hell” (1980), Black Sabbath
https://www.youtube.com/watch?v=eMziGw8cpvo
Για το Rock Overdose,
Γκουτσίδης Στέργιος















