THE ROCKIN’ DEAD – “Here Comes The Darkness”

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 Νοεμβρίου 2016

the-rockin-dead

 

Όπως πάντα θα σταθώ ειλικρινής απέναντι σας και θα σας πω πως οτιδήποτε κινείται στα πλαίσια του Alternative προσωπικά μ' αφήνει παγερά αδιάφορο, για λόγους που δε θ΄αναλύσω αυτή τη στιγμή.

 

Υπάρχουν όμως όπως και σ' όλες τις περιπτώσεις κάποιες εξαιρέσεις που δε κάνουν κανένα κανόνα, αλλά δείχνουν απλά πως στα πάντα και από τα πάντα μπορεί να παραχθεί κάτι το όμορφο, ακόμη και από κάτι το.. εναλλακτικό..!

 

Με λίγα λόγια στη ακρόαση του "Here Comes The Darkness", δίσκου που κυκλοφορεί η "δική μας" female fronted μπάντα, The Rockin' Dead, αν και αρχικά με τρόμαξε κάνοντας με να πιστέψω ότι πρόκειται γι' άλλη μία μπάντα του κιλού, το έσωσε με κομμάτια όπως τα περίφημα "Angel In Distress", "City Of Sins" και το key track "Here Comes The Darkness", τραγούδι που σε αναγκάζει να πατήσεις το repeat αρκετές φορές!

 

Στα φωνητικά ναι μεν η πρωταγωνιστική φωνή είναι εκείνη της Άννας Οικονομοπούλου, αλλά υπάρχουν στιγμές που τη σκυτάλη παίρνει ο Κώστας Στριφτός κιθαρίστας του σχήματος, κάτι που δεν αποδυναμώνει ή ξενίζει το αποτέλεσμα, μα αντιθέτως ξεκουράζει και δίνει μια ποικιλία.

 

Δίχως να μιλάμε για μια δουλειά που θα ξεσηκώσει τα πλήθη και που θ' αφήσει εποχή, οι The Rockin' Dead καταφέρνουν να δώσουν μια αξιοπρεπή και μελωδική δουλειά, που αν την ακούσετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε πολύ καλά, ιδιαίτερα αν σας αρέσουν οι χαλαρές φάσεις!

 

Ειδικά όπως είπα το ομώνυμο κομμάτι είναι για πολλές ακροάσεις!

 

Εναλλακτικά λοιπόν..


Βαθμολογία: 66/100

 

Για το Rock Overdose,

Μιχάλης "The Lone Werewolf" Κανακουσάκης

 

 

 

 

 

 

 


Comments