Ανταπόκριση: RYAN ROXIE (Alice Cooper guitarist), @The Pub Rock Club, Θεσσαλονίκη (18/02/2017)

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου του 2017 όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο The Pub Rock Club στα λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, εκεί που ο μέγας κιθαρίστας του θρυλικού Alice Cooper, Ryan Roxie, θα μας πρόσφερε ένα live acoustic show!

Το event διοργάνωσαν οι θεσσαλονικείς metallers Crystal Tears στους οποίους ο Ryan Roxie συμμετέχει στην νέα τους δισκογραφική δουλειά ως guest, παίζοντας solo σε ένα κομμάτι τους.

Ο κόσμος είχε γεμίζει από νωρίς το The Pub περιμένοντας τον εξαιρετικό καλλιτέχνη επί σκηνής. Αρκετοί οπαδοί του Alice Cooper όπως επίσης και των δικών μας Crystal Tears ανέμεναν ένα show το οποίο θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο Ryan Roxie απέδειξε πως πρέπει ένα ακουστικό show να πραγματοποιείται και να είναι επιτυχημένο. Ανέβηκε στην σκηνή με την κιθάρα του δίχως set list και το πρόγραμμα διαμορφώθηκε σύμφωνα με το τι ήθελε το κοινό να ακούσει και να περάσει καλά.

Ακούσαμε τραγούδια από την προσωπική του καριέρα ( Roxy 777), τραγούδια από Pink Floyd, Bob Dylan, Tom Bennet ,οπως επίσης και τραγούδια του άρχοντα του shock rock Alice Cooper.

Η εμφάνιση του χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το δεύτερο μέρος να κλέβει την παράσταση καθώς σε αρκετά τραγούδια συμμετείχαν οι Kostas Sotos ( Guitarist Crystal Tears), Soren Adamsen ( vocals Crystal Tears) και η εξαιρετική τραγουδίστρια Natasha Jovanov ( Kill Bill Sinners)!

Highlight της βραδιάς ήταν η εκτέλεση του “Rainbow In The Dark” ως ύστατος φόρος τιμής στον μέγα Ronnie James Dio με τον Soren Adamsen να ερμηνεύει εκπληκτικά μαγεύοντας άπαντες με την εκπληκτική φωνή του. Επίσης οι εκτελέσεις των “I’m Eighteen, Lost In America”, “No More Mr Nice Guy”, “School’s Out”,   του Alice έκαναν καλλιτέχνες και κοινό ένα καθώς όλο το club τραγουδούσε ως μια μεγάλη οικογένεια! Αλλωστε εκείνη την βραδιά μπορεί να βρεθήκαμε στον χώρο άτομα που δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο, αλλά κατά την διάρκεια του show όλοι γίναμε μια οικογένεια, μια παρέα που περνούσε καλά υπό τις μελωδίες του Ryan Roxie.

Καλύτερο τελείωμα από την εκτέλεση του κλασικού “Poison” με την Natasha Jovanov στα φωνητικά δεν μπορούσε να υπάρξει.

Γενικά, όσοι παρευρεθήκαμε στο συγκεκριμένο event ζήσαμε μια πανέμορφη εμπειρία, ζήσαμε ένα παρείστικο ακουστικό show όπου όλοι μας συμμετείχαμε με τον τρόπο μας. Δεν υπήρξε σε καμμία περίπτωση ροκσταριλίκι άλλωστε έχοντας την τιμή να γνωρίσω προσωπικά αυτόν τον σπουδαίο μουσικό, ενθουσιάστηκα με την ταπεινότητα, την ευγένεια και την καλοσύνη του. Εκείνη την βραδιά όλοι μας γίναμε rock star και ακούσαμε αγαπημένα τραγούδια τα οποία εκτελούσε με περίσεια άνεση αυτός ο εξαιρετικός κιθαρίστας- ερμηνευτής Ryan Roxie.

Rock πινελιές, άφθονη μπύρα, πανέμορφα τραγούδια σε ένα υπέροχο απ’όλες τις απόψεις show.

Ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ Σαββάτου ξεφεύγοντας από τα προβλήματα και την ρουτίνα της καθημερινότητας, αδιαμφισβήτητα ο Ryan Roxie και οι Crystal tears έχουν την άνεση να σου προσφέρουν απλόχερα την θετική τους ενέργεια.

 

 

https://www.facebook.com/lb.cooper/videos/10211489271727977/

https://www.facebook.com/lb.cooper/videos/10211488542669751/

https://www.facebook.com/lb.cooper/videos/10211486256892608/

Comments