THE SKELTERS – “Revive”

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23 Φεβρουαρίου 2017

 

Η αλήθεια είναι ότι παρότι τα γούστα μου πολλές φορές διαφέρουν από εκείνο που μου αναθέτει η τύχη ή το καθήκον ν' ακούσω και να παρουσιάσω, το αποτέλεσμα και η εμπειρία είναι θετική από πολλές πλευρές θα έλεγα!

 

Κι αυτό γιατί ένα "καθαρό", διαφορετικό αφτί, κάποιος που τέλος πάντων δεν έχει και τόση επαφή με το συγκεκριμένο ήχο, θα μπορούσε να διαμορφώσει και τελικά να αποκτήσει μια καθαρότερη και πληρέστερη άποψη για ένα άλμπουμ, άσχετα αν πολλοί θα επιμείνουν στο ότι καλύτερα να ασχολείται κάποιος μ' ένα είδος που ήδη "κατέχει" καλά στο πετσί του..!

 

Ίσως.. πάντως η καινούρια δουλειά των The Skelters με τίτλο "Revive" κατορθώνει να φτάσει στ' αφτιά μου (πέρασαν ποτάμια χρόνου, μέχρι ν' αξιωθώ να ξεκινήσω αυτό το review!) και να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις, πέρα από το γεγονός πως τα δικά μου ακούσματα, είναι πολύ πιο μακριά από μια μπάντα που rockάρει θυμίζοντας αρκετά Beatles και άλλες μπάντες παρόμοιων ηχητικών χρωμάτων!

 

Εξάλλου οι The Skelters δανείστηκαν τ' όνομα τους από το γνωστό κομμάτι των Beatles "Helter Skelter", οπότε η οποιαδήποτε ομοιότητα είναι.. ηθελημένη!

 

Έτσι λοιπόν τα οκτώ κομμάτια του "Revive" θα σας rockάρουν μ' επιτυχία, ιδιαίτερα αν θέλετε να ξεφύγετε από πιο "βαριές" καταστάσεις και "ν' ανακουφιστείτε" ακούγοντας κάτι πιο soft, αλλά την ίδια στιγμή ποιοτικό και δίχως να πουλήσετε τη μουσική σας ψυχή στο διάβολο!

 

Όλες οι συνθέσεις είναι καλοπαιγμένες, άλλοτε πιο μελαγχολικές, άλλοτε πιο ονειροπόλες και άλλοτε πιο ετοιμοπόλεμες..!

 

Θα ξεχώριζα με διαφορά το "What I'm Gona Do", μα και δίχως φόβο τα "Nothing At All" και "Win This Fight", χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα κομμάτια είναι άσχημα.

 

Καλοπαιγμένη δουλειά από ένα συγκρότημα που είναι αρκετά έμπειρο και δικαιολογημένα δηλαδή, αν σκεφτεί κανείς πως έχουν δώσει πάνω από χίλια live .. !!

 

Η άποψη μου είναι να τους τσεκάρετε, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε πιο rock καταστάσεις!


Βαθμολογία: 75/100

 

Για το Rock Overdose,

Μιχάλης "The Lone Werewolf" Κανακουσάκης

 

 

 

 

 

 


Comments