ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ: Κυκλοφόρησε βίντεο για το κομμάτι “Wounded Child (Forest Peace Of Mind)”

Ο Δημήτρης Ντούσιας κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το κομμάτι "Wounded Child (Forest Peace Of Mind)" μέσα από το τελευταίο του cd με τίτλο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Δείτε το παρακάτω:

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για τον Δημήτρη Ντούσια:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τη μουσική παίζοντας αρχικά πιάνο και βιολί.

Στη συνέχεια άρχισε να παίζει ηλεκτρική κιθάρα και έγινε μέρος διαφόρων μουσικών γκρουπ. Αρχικά δημιούργησε με το Νίκο Βεβελάκη, τα Στοιχειά ένα hard rock σχήμα με ελληνικό στίχο.

Το 1990 μαζί με τα Στοιχειά ηχογράφησαν 2 τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν σε βινύλιο, στη συλλογή ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, στο στούντιο Ζενετζή. Το 1992 κυκλοφόρησε ένα Demo με τον τίτλο ΜΑΣΚΕΣ. Επειτα έπαιξε με τους LORDS, ένα σχήμα επίσης, με ύφος hard rock με αγγλικό στίχο, με τον αδερφό του και επίσης κιθαρίστα Σταύρο Ντούσια.

Το 1995 με τα Στοιχειά, ηχογράφησαν ένα τραγούδι τη ΦΩΤΙΑ που κυκλοφόρησε σε βινύλιο, στη συλλογή με τίτλο ROCK AND ROLL ΒΟΗΘΕΙΕΣ. Το 2000 σχημάτισε τους Weeping Willows και ηχογράφησαν δύο τραγούδια, το dedication και το weeping willows τα οποία κυκλοφόρησαν σε ένα promo CD.

Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, σε συνεργασία με το Μάκη Τσελέντη (2002.gr, Uli jon Roth, M.M.S), με τον τίτλο ELEFTHERIA και ο οποίος κυκλοφόρησε από την XRC Records-USA. Σε αυτόν κυριαρχούν οι οργανικές συνθέσεις, ακουστικές και ηλεκτρικές, με επιδράσεις από το Rock και το Blues.

Comments