SCOTT COLUMBUS: Η κόρη του διευκρινίζει πως ο πατέρας της αυτοκτόνησε λόγω κατάθλιψης.

Με ένα μήνυμα που ανάρτησε η Teresa, κόρη του εκλιπόντα ντράμερ των MANOWAR Scott Columbus στη σελίδα του Facebook «Remembering Scott Columbus”, διευκρίνισε πως η αιτία θανάτου του πατέρα της ήταν η αυτοκτονία λόγω κατάθλιψης.

 

 

«Καλημέρα, είμαι η Teresa κόρη του Scott. Μοιράζομαι αυτό μαζί σας με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει και άλλους.

 

Ο πατέρας μου ήταν τόσο γνήσιος, θέλω να τιμήσω την κληρονομιά του. Ο μπαμπάς μoυ αυτοκτόνησε.

 

Δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε αυτό απλώς και μόνο επειδή, όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται ότι όλοι  μιλάνε για την αιτία θανάτου και όχι για τη ζωή τους.

 

Το πώς πέθανε ο πατέρας μου δεν τον καθορίζει.

 

Όποιος τον γνώριζε, ξέρει ότι ήταν φιλικός, ταπεινός, χαρισματικός, διασκεδαστικός και καλός άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν ήταν "λυπημένος".

 

Λίγα χρόνια πριν πεθάνει, υπέστη μερικές προσωπικές απώλειες που τον οδήγησαν στην κατάθλιψη. Ξέραμε ότι δεν ήταν ο εαυτός του, τον βοηθήσαμε να λάβει θεραπεία και ήμασταν μαζί του σε κάθε του βήμα.

 

Δυστυχώς, έχασε τη μάχη με την κατάθλιψη. Έφυγε από αυτόν τον κόσμο γνωρίζοντας πόσο τον αγαπούσε η οικογένειά του, μπορώ να σας το πω αυτό με βεβαιότητα.

 

Ελπίζω ότι με το να το μοιραστείτε αυτό, θα διευκολύνει  τη συζήτηση για τις ψυχικές ασθένειες και την αυτοκτονία, θα βοηθήσει να μάθουν και να εκπαιδευτούν οι  άνθρωποι για την κατάθλιψη (που δεν είναι απλώς μια κατάσταση του νου, είναι μια νόσος του εγκεφάλου) και να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν να αναζητήσουν βοήθεια .

 

Δεν πρόκειται να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες, απλώς και μόνο επειδή όλο αυτό είναι ακόμα οδυνηρό, γι 'αυτό αποφύγετε να διερευνήσετε περαιτέρω.

 

Συνεχίστε να θυμάστε τον πατέρα μου για την υπέροχη όμορφη ζωή που ζούσε. Και σας παρακαλώ απευθυνθείτε στους αγαπημένους σας και βεβαιωθείτε ότι είμαστε όλοι εντάξει.

 

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

 

 

Comments