JINJER: Ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο!

 

 

 

Οι Ουκρανοί Jinjer έχουν προφανώς διαθέσει αρκετό από τον χρόνο τους εν μέσω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων για το επερχόμενο άλμπουμ τους. Ο διάδοχος του γηραιότερου κατά δύο πλέον έτη Marco (2019), αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.

 

Ο μπασίστας της μπάντας, Eugene Abdukhanov, αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος θα έχει περισσότερα progressive στοιχεία. «Στη περίπτωση μας, κάθε επόμενη κυκλοφορία θα είναι ένας πειραματισμός. Ένα συγκρότημα όπως οι Jinjer δεν δύναται να παραμείνει σε στασιμότητα», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον ήχο τους στις μελλοντικές δουλειές τους «πάντα θα υπάρχει εξέλιξη», πρόσθεσε.

 

Ήδη οι προσπάθειες τους για εξέλιξη διακρίνονται βάσει των λεγομένων του Abdukhanov, αφού όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος «ο νέος δίσκος θα είναι αισθητά σκοτεινότερος από το Marco, καθώς και πιο μελαγχολικός». Μην ξεχνάμε πως οι ηχογραφήσεις είναι σε εξέλιξη, τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί, κάτι που ξεκαθάρισε ο ίδιος: «Φυσικά βρισκόμαστε ακόμα στο στούντιο και δουλεύουμε, δεν έχει τελειοποιηθεί ο δίσκος! Οπότε η δημιουργικότητα και η επιμέλεια μας θα δείξει και το τελικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε αφήνοντας όλους μας με αισθήματα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας.

 

Και πώς να γίνει αλλιώς; Αφού και εμάς εκπλήσσουν και μας ενθουσιάζουν οι μουσικοί πειραματισμοί! Ελπίζουμε ότι η μπάντα από το Ντόνετσκ θα ανταποκριθεί για ακόμα μια φορά στις επιθυμίες των οπαδών τους και θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει με τον ιδιαίτερο ήχο της.

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Γιώργος Βασιλειάδης

Comments