Φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα της συναυλίας του Paul DiAnno ft. GUS G. στην Αθήνα!

Όσο υπάρχει μουσική, η ψυχή αντέχει!

 

Αυτό απέδειξε περίτρανα η εμφάνιση του Paul DiAnno στην Αθήνα χθες το βράδυ. Αν λάβουμε υπόψη πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο το διάστημα αποχής του από τις live εμφανίσεις -  με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πολύ γενναία αντιμετωπίζει και που δε του στερούν το δικαίωμα να διεκδικήσει το χαμένο χρόνο.

 

Αν λάβουμε επίσης υπόψη πόσο ανάγκη είχε ο ίδιος να βρεθεί ξανά on stage αλλά και εμείς - οι true fans του - να τον δούμε και να τραγουδήσουμε παρέα τους πρώιμους ύμνους των Iron Maiden τότε ΝΑΙ ... ήταν μια αξέχαστη με όλη τη σημασία της λέξης βραδυά, μες στην Κ@ΥΛ@!

 

 

Σε αυτό συνέβαλαν εξίσου οι δικοί μας κιθαρίστες Gus G. και Έλενα Κοτίνα, που ανέβασαν πολλά level παραπάνω το show, καθώς όχι μόνο έπαιξαν με την ψυχή τους αλλά γούσταραν άπειρα αυτό που έκαναν, και τολμώ να πω ίσως έδωσαν λίγο κι από τη δική τους λάμψη στον Paul, ο οποίος φάνηκε να το εκτιμά βαθιά.

 

Ένα respect στον Gus G. που απέδειξε ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι και που ρίσκαρε να παίξει για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια των Maiden της πρώϊμης εποχής, ξεδιπλώνοντας το άπειρο ταλέντο του και χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές που δε μπορούν να περιγραφούν εύκολα με λέξεις.

 

 

Για την Έλενα τί να πούμε, όσοι έχουμε παρακολουθήσει την πορεία της ως τώρα βλέπουμε την σπουδαία εξέλιξή της, καθώς ήρθε φορτσάτη από την περιοδεία με τις Nervosa και μετά το χθεσινό live σίγουρα πήρε τεράστια ενέργεια για να συνεχίσει δυναμικά στα δικά της project!

 

 

Οι υπόλοιποι μουσικοί που πλαισίωναν τον Paul DiAnno, o Μηνάς Χατζημηνάς στα drums και ο Κώστας Ταλταμπάνης το μπάσο, ανταποκρίθηκαν άψογα στα καθήκοντά τους, χαρίζοντάς μας ένα υποκατάστατο των Steve Harris και  Clive Burr αντίστοιχα ... Γενικά το όλο σύνολο ήταν άρτιο και σε αυτό συνέβαλε επιπλέον και ο άνετος (πάρα το Sold Out)  χώρος του Gagarin 205, αλλά και ο κρυστάλλινος ήχος που "γέμισε" άψογα όλο το venue.

 

 

ΜVP του ... "αγώνα" ήμασταν ΟΛΟΙ εμείς φυσικά - που γεμίσαμε απ' άκρη σε άκρη το στέκι της Λιοσίων, και ενώσαμε τις φωνές μας με τον Παυλάρα, ιδρώσαμε την φανέλα και τα δώσαμε όλα μέχρι τελικής πτώσης!

 

Αυτό θέλαμε, αυτό χρειαζόμασταν, αυτό πήραμε και δώσαμε! 

 

Παύλο ΨΥΧΑΡΑ ευχόμαστε σύντομα να σε ξαναδούμε ακόμα πιο δυνατό όπως σου αξίζει!

 

Τα ξαναλέμε απόψε Πέμπτη 15/12 στον ίδιο χώρο στην Αθήνα και την Παρασκευή 16/12 στη Θεσσαλονίκη στο Principal.

 

 

Απολαύστε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ με το φακό του John Metalman Livanos.

 

 

Comments