Exilium Noctis: Συνεργασία με τον Henri Sattler των God Dethroned στο επερχόμενο άλμπουμ “Pactum Diaboli”


Οι Exilium Noctis ανακοινώνουν συνεργασία με τον Henri Sattler των God Dethroned στο επερχόμενο άλμπουμ "Pactum Diaboli"

 

 

Οι black/death metallers Exilium Noctis είναι ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουν μια ιδιαίτερη συνεργασία με τον Henri Sattler, τον εμβληματικό τραγουδιστή και ιδρυτή της γνωστής ολλανδικής death metal μπάντας God Dethroned. Ο Henri θα δώσει τη θρυλική του φωνή στο ομότιτλο κομμάτι του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Exilium Noctis, "Pactum Diaboli."

Ο Henri Sattler, μια εξέχουσα μορφή στην extreme metal σκηνή, υπήρξε καθοριστική δύναμη στην επιδραστική καριέρα των God Dethroned. Η συμμετοχή του στο τραγούδι "Pactum Diaboli" αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τους Exilium Noctis, παρουσιάζοντας έναν συνδυασμό του μοναδικού black/death metal στυλ τους με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Henri.

Το κομμάτι "Pactum Diaboli," το οποίο θα αποτελέσει επίσης το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ, υπόσχεται να είναι ένα ξεχωριστό έργο που συνδυάζει σκοτεινές ατμόσφαιρες με δυνατές και συγκινητικές ερμηνείες.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας και περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με το άλμπουμ.

 

 

Contact:
Exilium Noctis
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/ExiliumNoctis/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/57QXIz6Ibrb9aNqyGcmMh9

Comments