STAGEWAR – EP “INTERLUDE TO SELF-DESTRUCTION” (2023)


Το γερμανικό Trash Metal συγκρότημα  ιδρύθηκε το 2003 από τους τότε δεκαεξάχρονους Kimon Roggenbuck και Dominik Dezius έχει παίξει σε περισσότερα από 200 live και έχει αποκτήσει underground φήμη σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Το συγκρότημα περιγράφει το μουσικό του στυλ ως ξεκάθαρα Thrash Metal με μια γενναία ποσότητα Rock n´ Roll.  Στο ενεργητικό τους έχουν πολλά demo αλλά και τρις ολοκληρωμένες δουλειές το "Living On Thrash"(2011), το "Killing Fast (2016)και το "Danger To Our-Selves"2021.Το 2023 κυκλοφορίας το EP "Interlude To Self-destruction" που αποτελείται από πέντε κομμάτια και το οποίο θα παρουσιάσουμε.

 



 

To "Interlude To Self-destruction" το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου δυναμικό Trash/Punk με γρήγορα σόλο. Το "Make Some Noise" είναι το πιο εμπορικό κομμάτι του Ep μελωδικό με ευχάριστο ρυθμό."To Dead Again" ξεφεύγει από το Thrash Metal, είναι μια μίξη HardRock και Heavy Metal. Ακολουθεί το συναυλιακό Thrash/Punk "What's Wrong With The World".Το "Save The World" είναι το τελευταίο κομμάτι του δίσκου με σκληρά riff και εφιαλτικό ύφος κλείνει πεσιμιστικά  το EP.

 

 

Οι Stagewar έγραψαν ένα πολύ καλό EP που ακούγεται ευχάριστα από ένα πολύ μεγάλο μέρος της Μεταλλικής κοινότητας και όχι μόνο. Με στοίχους που έχουν να κάνουν με την  αυτοκαταστροφική τάση του ανθρώπου, και την μουσική τους διαμαρτύρονται για την κατάσταση της ανθρωπότητας. Καλή ακρόαση!

 

 

 

 

Homepage: stagewar.com

Band Camp / Shop: stagewar.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/stagewar

Instagram: https://www.instagram.com/stagewar_official/

YouTube: www.youtube.com/@STAGEWAR

Spotify: https://open.spotify.com/album/1Xc8HBI2ty4js3JwvsCBN4

 

Comments