ANVIL: Ακούστε το ΝΕΟ τους τραγούδι ‘Legal At Last’, από τον ομότιτλο επερχόμενο δίσκο τους!

Κυκλοφόρησε το official music video για το τραγούδι "Legal At Last" των  Καναδών metal legends ANVIL, από τον ομότιτλο νέο τους δίσκο που κυκλοφορεί από την AFM Records στις 14 Φεβρουαρίου.


Track listing:

01. Legal At Last
02. Nabbed In Nebraska
03. Chemtrails
04. Gasoline
05. I'm Alive
06. Talking To The Wall
07. Glass House
08. Plastic In Paradise
09. Bottom Line
10. Food For The Vulture
11. When All's Been Said And Done
12. No Time