BLACK LABEL SOCIETY: Δείτε το video clip για το ΝΕΟ τους κομμάτι με τίτλο ‘All That Once Shined’

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το video clip για το ΝΕΟ τραγούδι των BLACK LABEL SOCIETY, με τίτλο 'All That Once Shined' που περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο τους "Grimmest Hits", ο οποίος κυκλοφορεί στις 19 Ιανουαρίου από την Entertainment One (eOne).

Το clip σκηνοθέτησε ο επί σειρά ετών συνεργάτης των BLACK LABEL SOCIETY, Justin Reich.



"Grimmest Hits" track listing:

01. Trampled Down Below
02. Seasons Of Falter
03. The Betrayal
04. All That Once Shined
05. The Only Words
06. Room Of Nightmares
07. A Love Unreal
08. Disbelief
09. The Day That Heaven Had Gone Away
10. Illusions Of Peace
11. Bury Your Sorrow
12. Nothing Left To Say