‘Diary Of A Mad Band’ το νέο CD+DVD των DOWN

"Diary Of A Mad Band", το πολλυαναμενόμενο νέο CD+DVD των DOWN με τις συμμετοχές του κιθαρίστα και τραγουδιστή των CORROSION OF CONFORMITY, Pepper Keenan, τον ντράμερ Jimmy Bower (EYEHATEGOD, SUPERJOINT RITUAL guitarist), το μπασίστα Rex Brown (ex-PANTERA), το κιθαρίστα Kirk Windstein (CROWBAR), και φυσικά το τραγουδιστή Philip Anselmo (SUPERJOINT RITUAL, ex-PANTERA) θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου
από την Down Records/ADA.
Το σέτ θα περιλαμβάνει σκηνές από τη περιοδεία των DOWN "tearing up Europe", τη πρώτη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία.
Αυτό το CD+DVD θα περιέχει πάνω από 130 λεπτά με live υλικό και μία ολόκληρη ακυκλοφόρητη συναυλία.

"Diary Of A Mad Band" track listing:

Disc 1

01. Losing All
02. Lifer
03. Lysergic Funeral Procession
04. Rehab
05. Temptation's Wings
06. Ghosts Along The Mississippi
07. Learn From This Mistake
08. Hail The Leaf
09. New Orleans Is A Dying Whore
10. Lies, I Don't Know What They Say But...
11. Underneath Everything
12. The Seed
13. Eyes Of The South
14. Jail
15. Stone The Crows
16. Bury Me In Smoke

Disc 2

01. Lysergic Funeral Procession
02. Lifer
03. Losing All
04. Rehab
05. New Orleans Is A Dying Whore
06. Ghosts Along The Mississippi
07. Learn From This Mistake
08. Underneath Everything
09. Temptation's Wings
10. There's Something On My Side
11. Hail The Leaf
12. Lies
13. The Seed
14. Eyes Of The South
15. Jail
16. Stone The Crows
17. Bury Me In Smoke
18. Bonus DVD Featurette: Tirades And Shenanigans