Dio: Κυκλοφορία του “Master Of The Moon” σε picture disc!‏

Ο τελευταίος δίσκος του Ronnie James Dio "Master Of The Moon" θα κυκλοφορήσει ως picture disc στις 5 Ιουνίου μέσω της Niji Entertainment Group και είναι η πρώτη φορά που ο δίσκος θα κυκλοφορήσει ως picture disc στην Αμερική.
Το line-up φυσικά είναι: Dio (vocals), Graig Goldy (guitar/keyboard), Jeff Pilson (bass), Scott Warren (keyboard) και Simon Wright (drums). Αυτό το άλμπουμ ήταν το δέκατο στην καριέρα του Dio και ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρώσει την προσωπική του καριέρα. 
"Master Of The Moon" track listing:

01. One More For The Road (3:18)
02. Master Of The Moon (4:19)
03. The End of the World (4:39)
04. Shivers (4:15)
05. The Man Who Would Be King (4:58)
06. The Eyes (6:27)
07. Living The Lie (4:25)
08. I Am (5:00)
09. Death by Love (4:21)
10. In Dreams (4:26)

Για το RockOverdose.gr: Γιάννης Κουτσουσίμος