AT THE GATES: Αποκαλύπτουν τις πληροφορίες του νέου άλμπουμ!

Στις 18 Μαϊου μέσω της Century Media θα κυκλοφορήσει το "To Drink From The Night Itself", το νέο άλμπουμ των πρωτοπόρων του melodic death metal AT THE GATES.


Η παραγωγή έχει γίνει από τον Russ Russell (NAPALM DEATH, THE HAUNTED, DIMMU BORGIR) στα Parlour Studios της Μ. Βρετανίας, με το εξώφυλλο να είναι έργο του Costin Chioreanu της Twilight 13 Media, ο οποίος δούλεψε με την μπάντα και στο τελευταίο της άλμπουμ.


Δείτε παρακάτω το tracklist και το εξώφυλλο του νέου δίσκου:

01. Der Widerstand
02. To Drink From The Night Itself
03. A Stare Bound In Stone
04. Palace Of Lepers
05. Daggers Of Black Haze
06. The Chasm
07. In Nameless Sleep
08. The Colours Of The Beast
09. A Labyrinth Of Tombs
10. Seas Of Starvation
11. In Death They Shall Burn
12. The Mirror Black