ICED EARTH: Μάθετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να κερδίσετε εισιτήρια για την συναυλία τους στην Κύπρο

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Pitch Black Records σχετικά με τα εισιτήρια του μεγάλου event των ICED EARTH στην Κύπρο, όπου θα ηχογραφήσουν και θα βιντεοσκοπήσουν το επόμενο live cd και dvd τους. Στην ανακοίνωση μπορείτε να ενημερωθείτε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε εισιτήρια της συναυλίας (ή να πάρετε πίσω τα χρήματά σας όσοι έχετε αγοράσει ήδη)!!!

 

"Γειά σας.

Ακολουθεί μία γρήγορη ανακοίνωση σχετικά με το επερχόμενο show των ICED EARTH, η οποία ενδιαφέρει κυρίως όσους έχουν παραγγείλει εισιτήρια μέσω του site μας. Η ζήτηση είναι καταπληκτική φυσικά (όπως αναμενόταν) και εκ μέρους των διοργανωτών θέλουμε να δώσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την άμεση εξασφάλιση των εισιτηρίων σας και απο ότι φαίνεται, θα έχει γίνει sold out μέχρι την ημέρα του event.

Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να κερδίσετε εισιτήρια (ή να πάρετε πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου που ήδη έχετε αγοράσει)!

Όλες οι παραγγελίες εισιτηρίων που έχουν σταλεί με mail υποτίθετε ότι έπρεπε να ταχυδρομηθούν στις 25 Ιουνίου, όπως ανέφερε την σελίδα της παραγγελίας του εισιτηρίου. Δυστυχώς υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση (λόγο της εκτύπωσής τους) και παραλάβαμε τα εισιτήρια μόλις χθες από τον διοργανωτή. Μην ανησυχείτε πάντως, δεν είναι μεγάλη καθυστέρηση, μόνο μία εβδομάδα αργότερα (υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος ώστε να παραλάβετε τα εισιτήρια εγκαίρως). Προτεραιότητα θα δωθεί σε όλες τις αγορές από το εξωτερικό πρώτα και στην συνέχεια στην Κύπρο. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας όλα τα εισιτήρια θα έχουν αποσταλεί και θα είστε ελεύθεροι στην συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για το tracking number σας.

Μιας και αναφέρουμε τις παραγγελίες από το εξωτερικό, θα θέλαμε να ενθαρύνουμε όσους θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για το event να φέρουν και την σημαία της χώρας τους και να την κρατήσουν περίφανα στην συναυλία. Σίγουρα θα δώσει πολύ ατμόσφαιρα στην βραδιά. Επίσης, εάν έχετε οποιαδήποτε απορρία σχετικά με τη διαμονή σας εδώ στην Κύπρο (στέγαση, μέσα μαζικής μεταφοράς, πράγματα να κάνετε ή μέρη να επισκευθείτε, κλπ) μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είμαστε πολύ ευτυχείς να σας απαντήσουμε με κάποιες απαντήσεις.

Όσοι έχετε επιλέξει να παραλάβετε προσωπικά τα εισιτήριά σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι θα ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες κάποιες τοποθεσίες όπου θα μπορείτε να το κάνετε, έτσι ώστε να το παραλάβετε νωρίτερα όσοι δεν θέλετε να περιμένετε την ημέρα του show. Για εκείνους που θα πάρουν το εισιτήριό τους την ημέρα του show, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό σημείο που θα είναι αποκλειστικά για τις online παραγγελίες. Αυτή είναι μία προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο αναμονής σας. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ – για να παραλάβετε το εισιτήριό σας θα χρειαστείτε ένα εκτυπωμένο αντίγραφο της επιβεβαίωσης του email σας.

Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε από όσους έχουν κάνει την παραγγελία τους και έχουν επιλέξει την τραπεζική συναλλαγή ως μέθοδο πληρωμής, να προχωρήσουν με την πληρωμή τους ως τις 9 Ιουλίου, αλλιώς η παραγγελία σας θα ακυρωθεί. 

Ακολουθούν τώρα οι πληροφορίες για έναν ειδικό διαγωνισμό όπου δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ο καθένας από ένα εισιτήριο για το show των ICED EARTH. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας στο facebook, να κάνετε ένα "Like" και να ποστάρετε το πιο ωραίο πράγμα που σας έρχετα στο μυαλό σχετικά με τους ICED EARTH και τη Κύπρο (να είστε σύντομοι και περιεκτικοί και μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρχει καμία κριτική στην δημιουργικότητα) μέχρι τις 20 Ιουλίου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπείτε στην κλήρωση. Σε περίπτωση που οι νικητές έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο τους θα έχουν την επιλογή μεταξύ της επιστροφής των χρημάτων τους ή να πάρουν ένα δεύτερο εισιτήριο! Ω ναι, θα κληρώσουμε επίσης ακόμα 5 νικητές που θα κερδίσουν από ένα album της επιλογής τους από τις κυκλοφορίες μας. Έτσι... τι περιμένετε, είναι πανεύκολο!

Αυτά όσον αφορά τη συναυλία των ICED EARTH στην Κύπρο. Υπάρχουν ακόμα δύο επερχόμενα shows που έχουμε αναμιχθεί και ίσως σας ενδιαφέρουν, το ένα είναι το show τον δικών μας MARAUDER ως headliners στις 3 Ιουλίου στην Λευκωσία (πληροφορίες εδώ) και φυσικά την 7η συνέχεια του χρονιαίου POWER OF THE NIGHT Festival, το οποίο θα γίνει στις 27 και 28 Ιουλίου στην Λευκωσία (πληροφορίες εδώ). Αυτή τη χρονιά το POTN θα περιλαμβάνει τους PRAYING MANTIS (UK), CLOVEN HOOF (UK), DARK QUARTERER (ITA), POWER CRUE (GRE) και πολλά ακόμα υπέροχα τοπικά συγκροτήματα. Θα σας ενημερώσουμε ξανά σύντομα με περισσότερες πληροφορίες για το POWER OF THE NIGHT.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ξανά, για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή ανυσηχίες, επικοινωνίστε μαζί μας και είμαστε πρόθυμοι να σας απαντήσουμε.

Keep it rockin’!
Pitch Black Records
"

 

Η σελίδα της Pitch Black Records στο facebook στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό (όπως έγραφε η ανακοίνωση πιο πάνω) είναι η εξής: PITCH BLACK RECORDS

 

Για το Rock Overdose,

Αντώνης "Jey Key" Κατσαρός

Comments