IRON MAIDEN ‘String Tribute’ Ακούστε αποσπάσματα από το άλμπουμ

Αποσπάσματα από ολόκληρο το επερχόμενο άλμπουμ "String Tribute To Iron Maiden" που θα κυκλοφορήσει από την CC Entertainment μπορείτε να ακούσετε στο

Το cd θα περιλαμβάνει τα παρακάτω κομμάτια

01. El Dorado
02. Run To The Hills
03. The Trooper
04. The Number of The Beast
05. Hallowed Be Thy Name
06. Fear of The Dark
07. Aces High
08. 2 Minutes To Midnight
09. Powerslave
10. Dance of Death