KILMARA: Δείτε το teaser video για ΝΕΟ single τους από τον επερχόμενο δίσκο τους που κυκλοφορεί από την ROAR!Rock Of Angels Records!

Οι Ισπανοί melodic metalers, KILMARA, έδωσαν στη δημοσιότηα το teaser video για το επερχόμενο single τους με τίτλο "Out From The Drakness" που περιλαμβάνεται στο 4ο album τους ‘Across the Realm of Time‘, και κυκλοφορεί στις 31 Αυγούστου από την ROAR!Rock Of Angels Records.

Η παραγωγή, η ηχογράφιση, η μίξη και το master έγιναν από τον Roland Grapow (Lords of Black, Masterplan, Squealer, Black Majesty, Eagleheart…). Το artwork είναι δημιουργία του Didac Plà.




  1. …And into the Realm
    2. Purging Flames
    3. The Silent Guide
    4. The End of the World
    5. My Haven
    6. Principles of Hatred
    7. The Forge
    8. Disciples
    9. I Shall Rise Again
    10. Out From the Darkness…


KILMARA lineup

John Portillo – Guitar
Miguel Laise – Guitars
Dani Ponce – Vocals
Javier Morillo – Drums
Didakio – Bass


Pre-orders: /