LADIES OF METAL VOL 3 (Thessaloniki): Συνέντευξη με όλες τις τραγουδίστριες των συγκροτημάτων.

Το Ladies Of Metal Festival έγινε θεσμός! Απόδειξη τα δύο προηγούμενα και πολύ επιτυχημένα events που διοργάνωσε η Angels Pr Music Promotion, τα οποία οδήγησαν αυτονόητα στο Vol3 της σειράς. Μάλιστα αυτή τη φορά το festival της Αθήνας, απέκτησε το αδερφάκι του στην Θεσσαλονίκη και έτσι 2 ταυτόχρονα live θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Holywood Stage και στο Eightball Club αντίστοιχα!

 

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σπουδαίο γεγονός που τιμάει τις κυρίες που βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα metal σχημάτων, κάναμε από δύο ερωτήσεις σε όλες τις τραγουδίστριες των  συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν, για να τις γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα αλλά και για να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματα τους για την επερχόμενη συμμετοχή τους στο Ladies Of Metal Festival. Ο λόγος σε αυτές….

 

 

 

PROJECT RENEGADE: Marianna

 

 

 

Rock Overdose: Είστε ένα συγκρότημα που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το τελευταίο διάστημα και έχετε εμφανιστεί στο πλάι τεράστιων ονομάτων όπως οι Evanescence και οι Bullet For My Valentine. Περιγράψτε μας λίγο τις συγκεκριμένες εμπειρίες. Πως τις βιώσατε;

 

Marianna: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι πως είναι εξωπραγματικό να μοιραζόμαστε τη σκηνή με τους μουσικούς που ακούγαμε καθώς μεγαλώναμε. Νομίζω είναι ότι πιο κοντά σε αυτό που λένε out-of-body-experience που έχω βιώσει στη ζωή μου. Εκείνη την ώρα ήμασταν τόσο χαρούμενοι και μέσα στην ενέργεια που στην πραγματικότητα δεν συνειδητοποιούσαμε τι γινόταν, μας έπιασε και το be professional που έχουμε σαν μπάντα οπότε ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το μέγεθος αυτών των lives.

 

Με τους Evanescence ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή γιατί μιλάμε για μια μπάντα που είναι απλά σούπερσταρ που έχει ένα πολύ φανατικό κοινό, οπότε δεν ξέραμε και εμείς τί να περιμένουμε σε μια ξένη χώρα και από ένα κοινό για το οποίο δεν είχαμε ξαναπαίξει και είχε έρθει ταγμένο για να ακούσει την αγαπημένη του μπάντα. Εντέλει ήταν ένα από τα πιο ζεστά lives που έχουμε κάνει με τον κόσμο να μας ζητά να επιστρέψουμε σύντομα για δικό μας σόου και ακόμα και τώρα λαμβάνω μηνύματα από Ουκρανούς φανς για το πόσο τους άρεσε αυτό που είδαν.

 

Τώρα για τους Bullet For My Valentine ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μας θα έλεγα περισσότερο γιατί προφανώς θες την υποστήριξη της πόλης σου οπότε ένα τέτοιο live έχει ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα για την κάθε μπάντα. Ίσως είχα γι᾽αυτό το λόγο ένα άγχος παραπάνω αλλά με το που βγήκαν τα παιδιά για να πάρουν τις θέσεις τους στη σκηνή και άκουσα πώς αντέδρασε ο κόσμος από κάτω είπα εντάξει, βγες και διασκέδασέ το! Πολύ ωραίες και δυνατές στιγμές στις οποίες ανυπομονούμε να προσθέσουμε και άλλες!

 

 

Rock Overdose:  Έχετε ξαναεμφανιστεί στο Ladies Of Metal Festival και θα είστε οι Headliners στο πρώτο ανάλογο event που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Πως αισθάνεστε για αυτό και ποια η άποψη σας γενικότερα για τον συγκεκριμένο θεσμό;

 

Marianna: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το fest! Η εμπειρία που είχαμε από πέρυσι μας έδειξε ότι η Angels PR μπορεί να διοργανώσει και να προμοτάρει ένα fest με προδιαγραφές εξωτερικού ενώ παράλληλα για εμάς είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά που θα παίξουμε επιτέλους στο κοινό της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά και μάλιστα ως headliners. Είναι πολύ όμορφη πρωτοβουλία που όντως έχει γίνει πλέον θεσμός μιας και είναι ο τρίτος χρόνος που γίνεται και μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναδειχθούν συγκροτήματα με γυναικεία φωνητικά από όλα τα backgrounds του ευρύτερου σκληρού ήχου.

 

Ανυπομονούμε να βγούμε στο Eigthball και να περάσουμε μια βραδιά με πολύ μουσική και πολύ κοπανίδι!

 

 

 

 

 

 

 

DIMORFIA: Maria Loti

 

 

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η ανταπόκριση που έχετε λάβει για το Utopia; Ποιες είναι οι εμπειρίες που αποκομίσατε από την κυκλοφορία του και μετά και από την προσπάθεια προώθησης του; Πότε να αναμένουμε νέα δουλειά;

 

 

Maria Loti: Καλησπέρα! Η ανταπόκριση που λάβαμε για το UTOPIA είναι πολύ θετική. Δεχτήκαμε πολύ όμορφα σχόλια και μεγάλη στήριξη από Ελλάδα κι από εξωτερικό. Η μουσική μας, ταξίδεψε, τα κομμάτια μας παίζονται σε ραδιόφωνα στην άλλη άκρη του πλανήτη κι αυτό είναι κάτι μοναδικό! Μαζί της ταξιδέψαμε κι εμείς για lives εντός κι εκτός συνόρων και μοιραστήκαμε το stage με εξαιρετικούς ανθρώπους και μουσικούς, με αποκορύφωμα το Operation mindcrime του Geoff Tate (ex- queensryche) στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη.

 

 

Rock Overdose:  Έχετε εμφανιστεί ξανά στο Ladies Of Metal Festival. Ποια η γνώμη σας για το φεστιβάλ και πως αισθάνεστε που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στη πόλη σας;

 

 

Maria Loti:  Έχετε εμφανιστεί ξανά στο Ladies Of Metal Festival. Ποια η γνώμη σας για το φεστιβάλ και πως αισθάνεστε που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στη πόλη σας;

 

Έχουμε εμφανιστεί ξανά στο πρώτο Ladies Of Metal Festival, πριν δύο χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε ποδαρικό! Είναι μία εξαιρετική κίνηση της Angels Pr Music Promotion. Μοναδική θα λέγαμε για τα ελληνικά δεδομένα καθώς τέτοιου είδους φεστιβάλ είναι αρκετά περιορισμένα. Έχει γίνει πλέον θεσμός που στηρίζει κι ενώνει την ελληνική metal σκηνή και πιο συγκεκριμένα το Female fronted.

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη χρονιά θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Σαν πόλη έχουμε πολύ καλό υλικό που πρέπει να αναδειχθεί! Ευχόμαστε από την καρδιά μας να μεγαλώσει κι άλλο και σύντομα να είναι σε κάθε πόλη της Ελλάδας!

 

 

 

 

 

 

HAND OF FATE: Alexandra

 

 

 

Rock Overdose: Messengers of Hope λέγεται το πιο πρόσφατο δισκογραφικό πόνημα σας. Ποια είναι τα συναισθήματα σας για αυτό 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και πότε να περιμένουμε νέα δουλειά για τους Hand Of Fate;

 

Alexandra: Είναι πράγματι  μια δουλειά  η οποία έγινε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αποτύπωσε πολύ βαθιά συναισθήματα όλων μας όπως και όνειρα και προσδοκίες. 2 χρόνια μετά συνεχίζει να χαίρει της αποδοχής του κόσμου, ο οποίος το έχει αγκαλιάσει με θέρμη! Όσον αφορά νέα δουλειά, είμαστε στην αρχή καινούριων πραγμάτων και δουλεύουμε πάνω σε αυτά! Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε καινούριο δημιούργημα!

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η άποψη σας για τον θεσμό τους Ladies Of Metal Festival και πως νιώθετε που θα συμμετέχετε στον συγκεκριμένο event μπροστά στο κοινό της πόλης σας;

 

Alexandra: Είχαμε ακούσει πρώτη φορά πέρυσι για το Ladies of Metal Festival! Μας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και μας κίνησε το ενδιαφέρον! Φυσικά, είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε και ανυπομονούμε! Το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι από τα απαιτητικά και ταυτόχρονα μουσικώς ενεργά, κάτι το οποίο μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους που μας δόθηκε το βήμα να εκφραστούμε μουσικά στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και φυσικά στη Θεσσαλονίκη!

 

 

 

 

 

 

A VOID ETERNAL: Tzo G

 

 

 

 

Rock Overdose: Δεν είναι και μεγάλο το διάστημα που έχετε κυκλοφορήσει το Year of the Blight. Πως έχετε βιώσει την πορεία του ως τώρα και τι feedback εισπράξατε για την δουλειά σας;

 

Tzo G: Το Year of the Blight ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τους A Void Eternal.  Κοπιάσαμε πολύ για να το γράψουμε και να το κοινοποιήσουμε στο κοινό. Η πορεία του μας έχει αφήσει καλές και κακές αναμνήσεις. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό εισπράξαμε και από το κοινό μας. Ο καθένας είχε κάτι καλό να εκφράσει για τα κομμάτια μας και αυτό ήταν που μας κράτησε δεμένους και αποφασισμένους να συνεχίσουμε την doom πορεία μας, ετοιμάζοντας ένα δεύτερο cd.

 

 

Rock Overdose: Πρώτη φορά στο Ladies Of Metal Festival. Ποια η άποψη σας για το συγκεκριμένο φεστιβάλ και τι να περιμένουμε από τους A Void Eternal ως ένα από τα πιο “σκοτεινά” συγκροτήματα που θα εμφανιστούν ανοίγοντας μάλιστα το live;

 

Tzo G: Τα συναισθήματά μας είναι πολύ έντονα για το Ladies Of Metal Festival. Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε ένα φεστιβάλ τόσο ξεχωριστό. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από το φεστιβάλ και πολύ ξεχωριστό συγχρόνως, διότι πρόκειται για να ακουστούν εννιά διαφορετικές φωνές σε ένα βράδυ, σε δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Σαν A Void Eternal, θέλουμε παρά μόνο να σας ταξιδέψουμε στους δικούς μας κατατονικούς, αργούς ήχους, να ανοίξουμε με το στυλ μας αυτό το υπέροχο φεστιβάλ και να ξεχωρίσουμε με τον δικό μας ¨σκοτεινό ¨ τρόπο.

 

Θα παίξουμε κομμάτια από το πρώτο cd μας, αγαπημένα μας κομμάτια, καθώς και ένα κομμάτι από το καινούργιο cd που θα κυκλοφορήσει το 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments