MOTORHEAD: Κυκλοφορεί η τελευταία ηχογραφημένη συναυλία της μπάντας, σε CD & DVD!

Η δισκογραφική εταιρία των Motorhead UDR είχε μαγνητοσκοπήσει τα 2 τελευταία live shows τους και προς ύστατο φόρο τιμής στον Lemmy Kilmister θα τα κυκλοφορήσει σε CD / DVD format!

Oι συναυλίες έλαβαν χώρο στο zenith του Μονάχου στις 20-21 Νοεμβρίου.

Η κυκλοφορία ονομάζεται “Clean Your Clock” και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό στις 27 Μαίου!

Set list:

  • Intro
  • Bomber
  • Stay Clean
  • Metropolis
  • When The Sky Comes Looking For You
  • Over The Top
  • Guitar Solo
  • The Chase Is Better Than The Catch
  • Lost Woman Blues
  • Rock It
  • Orgasmatron
  • Doctor Rock Pt1
  • Doctor Rock Pt2
  • Just Cos You Got The Power
  • No Class
  • Ace Of Spades
  • Whorehouse Blues
  • Overkill